Frutotrela - Ο Μπάμπης της διπλανής πόρτας είναι εδώ για όλους

Frutotrela


Τον Μπάμπη, έναν αξιολάτρευτο Θεσσαλονικιό που μια μέρα πριν 6 χρόνια άνοιξε την κάμερα και έκτοτε δε σταμάτησε ποτέ να καταγράφει διάφορες στιγμές της ζωής του και να τις μοιράζεται στο κανάλι του στο YouTube, πρέπει να τον γνωρίσεις.
 
Το Frutotrela (το όνομα του καναλιού), ξεκίνησε ως ένα προσωπικό κανάλι του Μπάμπη, ο οποίος ανέβαζε βίντεο με την τότε τρέλα του, τα φρούτα. Εκείνη την εποχή, μοιραζόταν μαζί μας τις διατροφικές του συνήθειες που πάντα είχαν να κάνουν με φρούτα, λαχανικά και όχι κρέας. 
Με τον καιρό, του έφυγε αυτή η τρέλα (έμεινε όμως το όνομα) και πλέον καταγίνεται με διάφορα βίντεο από τη ζωή του στο σπίτι, τα ψώνια του, με τον φίλο του τον Νικολάκη, motovlogs με το μηχανάκι του αλλά και κάτι τεράστια Live streams που πολλές φορές ξεπερνούν τις τέσσερις ώρες! 

Ίσως να είναι το μοναδικό ελληνικό κανάλι στο YouTube, με τρομερή ροή παραγόμενων βίντεο, αφού βλέπεις σχεδόν κάθε μέρα να ανεβαίνει υλικό! Αυτό όμως που κάνει ξεχωριστό αυτό το κανάλι και δίκαια έχει κερδίσει την αποδοχή και την αγάπη του κόσμου, είναι η αυθεντικότητα αυτού του ανθρώπου, που χωρίς κανένα μοντάζ στα βίντεο, ανοίγει την κάμερα και... όποιον πάρει ο χάρος! Δεν θα δεις σε αυτό το κανάλι πλαστική γλώσσα και δηθενιές.  

Ο Μπάμπης, είναι αυτός ο φίλος της διπλανής πόρτας που θα συναντήσεις και θα πείτε δυο λόγια απλά, καθημερινά. Είναι ο άνθρωπος που θα σε κρατήσει συντροφιά για να περάσεις ευχάριστα ένα δύωρο στα Live streams, είναι αυτός που θα σου την πει για τη βλακεία που έγραψες στα σχόλια αλλά και θα σε ευχαριστήσει για την παρέα που του κάνεις. 
Τον Μπάμπη πρέπει να τον γνωρίσεις και θα δεις πως θα σου αρέσει. 

• Κάνε εγγραφή στο κανάλι του ► Frutotrela 

• Δες τη συνέντευξη που κάναμε παρέα ► Συνέντευξη του Κυριάκου Οικονομίδη στον Μπαμπίνο (frutotrela)

Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal