GoFile - Διαμοιρασμός αρχείων απεριόριστου μεγέθους, δωρεάν, χωρίς κανένα όριο

ιστοσελίδα για διαμοιρασμό αρχείων

Πέρασαν δύο χρόνια περίπου που ανεβάσαμε ακόμη μία απίθανη web εφαρμογή και όπως πάντα, δε θα μπορούσαμε να μην τη μοιραστούμε με τους φίλους της σελίδας μας. Ο λόγος για το GoFile, μία πλατφόρμα διαμοιρασμού αρχείων, διαφορετική από τις υπόλοιπες.

Αφού επισκεφθούμε το GoFile, μπορούμε να ανεβάσουμε οποιοδήποτε αρχείο θέλουμε στο διαδίκτυο. Μουσική, εικόνες, βίντεο, έγγραφο, ό,τι επιθυμούμε, ανεξαρτήτως μεγέθους. Ναι, σωστά διαβάσες, το GoFile δεν έχει κανένα απολύτως όριο στο μέγεθος και τον αριθμό των αρχείων που μπορούμε να ανεβάσουμε. Ολόκληρη η πλατφόρμα είναι εντελώς δωρεάν, χωρίς απαίτηση για δημιουργία λογαριασμού, χωρίς cookies, χωρίς διαφημίσεις.

Μόλις το αρχείο μας ανέβει, μπορούμε να το μοιραστούμε μέσω συνδέσμου και φυσικά να το προστατέψουμε με κωδικό. Τα αρχεία παραμένουν στην υπηρεσία όσο υπάρχει κίνηση προς αυτά, δηλαδή ανενεργά αρχεία για πάνω από 10 ημέρες διαγράφονται για να εξοικονομηθεί χώρος. Παράλληλα οι servers του GoFile τερματίζουν, σύμφωνα με τον δημιουργό του, τη γραμμή μας, ενώ υπόσχονται προστασία των δεδομένων μας. Ωστόσο, εμείς, όπως πάντα θα προτείναμε να μην ανεβάζεις στο cloud ευαίσθητα αρχεία και δεδομένα.

Πραγματικά, πως γίνεται αυτό; Για να μπορεί να συντηρηθεί όλο αυτό το traffic, υπάρχει και μια πληρωμένη έκδοση με έξτρα παροχές, όπως να έχεις δικό σου αποθηκευτικό χώρο στο cloud της υπηρεσίας, απεριόριστη παραμονή αρχείων κ.α. Αξίζει πάντως, και η πληρωμένη έκδοση. 

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: gofile.io

Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal