Δωρεάν μαθήματα και πιστοποίηση από την Google για γνώσεις Digital Marketing

δωρεάν πιστοποίηση digital marketing Google

Η Google, γνωστή για την κυριαρχία της στο χώρο του διαδικτύου, προσφέρει δωρεάν μαθήματα πάνω στο ψηφιακό μάρκετινγκ. Φυσικά, αν υπάρχει ένας που γνωρίζει από ψηφιακό μάρκετινγκ είναι η Google και αν αυτές οι γνώσεις συνδυαστούν με τη δωρεάν πιστοποιήση καταλαβαίνετε πως αξίζει να επενδύσετε χρόνο.
 
Το μάθημα στοχεύει στα βασικά στοιχεία του Digital Marketing και γίνεται μέσω της πλατφόρμας Google Digital Workshop. Τα μαθήματα είναι στην Ελληνική γλώσσα, αλλά υπάρχει η δυνατότητα παρακολούθησης και στα Αγγλικά. Συνολικά έχουμε 26 ενότητες με περίπου 40 ώρες μαθημάτων.

Τα μαθήματα υπάρχουν σε μορφή βίντεο και κειμένου, ενώ μετά το τέλος κάθε ενότητας έχουμε το σχετικό τεστ. Η δυσκολία δεν είναι τεράστια, ενώ στο ίντερνετ θα βρείτε και έτοιμες τις απαντήσεις, κάτι που όμως δεν προτείνουμε σε κανέναν.

Αφού λάβετε την πιστοποίηση μπορείτε να ενισχύσετε το βιογραφικό σας και να δείχνεται πως έχετε πλήρη κατανόηση των βασικών αρχών του ψηφιακού μάρκετινγκ. Έπειτα μπορείτε να κοινοποιήσετε το πιστοποιητικό σας σε πλατφόρμες όπως το LinkedIn.

Βρείτε τα δωρεάν μαθήματα: Βασικές Αρχές Ψηφιακού Μάρκετινγκ από την Google

Συντάκτης του άρθρου
: Χρήστος Χιωτέλλης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram