Loop Habit Tracker - Μία εφαρμογή για να βάλεις σε «σειρά» την καθημερινότητά σου

εφαρμογή καταγραφής συνηθειών καθημερινότητάς

Το Loop Habit Tracker είναι μία αρκετά ενδιαφέρουσα εφαρμογή για συσκευές με λειτουργικό σύστημα Android. Πρόκειται για μία εφαρμογή καταγραφής συνηθειών, η πιο απλά, για έναν habit tracker. Habit στα αγγλικά είναι η συνήθεια. 

Εμείς εισάγουμε στην εφαρμογή συνήθειες που νομίζουμε ότι αξίζει να επαναλαμβάνουμε. Αυτές μπορεί να είναι το πρωινό ξύπνημα, η υγιεινή διατροφή, το διάβασμα, η γυμναστική, το περπάτημα και οτιδήποτε άλλο είναι μας ενδιαφέρει. Έπειτα, καθημερινά επιλέγουμε της συνήθειες που επαναλάβαμε. Το Loop θα τις καταγράψει και θα μας παρουσιάσει με ενδιαφέροντα στατιστικά και γραφήματα την πρόοδό μας.

Το τελικό αποτέλεσμά μας θα είναι το Habit Score, το οποίο συνεχώς θα κρατιέται υψηλά, όσο εμείς επαναλαμβάνουμε τις συνήθειες μας. Βέβαια, εκτός από καθημερινές, το Habit Tracker μπορεί να υποστηρίξει και συνήθειες που θέλουμε να πραγματοποιούνται κάποιες φορές μέσα στην εβδομάδα. Όπως το να κάνουμε γυμναστική δύο ή τρεις φορές.

Ιδιαίτερα χρήσιμη είναι και η λειτουργία υπενθυμίσεων, ώστε ποτέ να μην «ξεχάσουμε» μία συνήθειά μας, ενώ υπάρχουν και τα αντίστοιχα widget για την αρχική μας οθόνη. Σαν να μην έφταναν τα παραπάνω, το Loop είναι δωρεάν χωρίς ούτε μία διαφήμιση, υποστηρίζει εξαγωγή των δεδομένων μας σε .CSV αρχείο, ενώ είναι ανοικτού κώδικα.

Έκδοση: 1.8
Μέγεθος:
3.4ΜΒ
Λειτουργικό σύστημα:
Android
Κατασκευαστής:
Álinson S Xavier
Πηγή:
Google Play Store
Συντάκτης του άρθρου:
Χρήστος Χιωτέλλης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram