Netflix Codes - Οι «κρυμμένες» ταινίες και σειρές του Netflix

netflix codes hidden categories

Κρυμμένες ταινίες; Ναι σωστά ακούσατε. Όσοι χρησιμοποιείτε την συνδρομητική υπηρεσία του Netflix θα έχετε παρατηρήσει πως η πλοήγηση ανάμεσα στο διαθέσιμο περιεχόμενο είναι δύσκολη. Η περίεργη αρχική σελίδα, κατακλύζεται από τις ίδιες 30-40 ταινίες και οι κατηγορίες όπου υπάρχουν, είναι εντελώς γενικές και προβλέψιμες.

Σήμερα θα δούμε ένα νέο τρόπο για να ανακαλύψουμε νέο περιεχόμενο στο Netflix. Πρόκειται για ταινίες που ήδη υπάρχουν στη βιβλιοθήκη της υπηρεσίας, αλλά δεν εμφανίζονται στην αρχική. Παράλληλα, δεν γνωρίζουμε ότι υπάρχουν για να τις βρούμε μέσω της αναζήτησης. Μέσω του παρακάτω συνδέσμου θα οδηγηθείτε στην ιστοσελίδα Netflix Codes. Εκεί υπάρχει μία αναλυτική λίστα με είδη και υπό-είδη ταινιών, κάθε μία με τον μοναδικό κωδικό της. 
 
Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να κάνουμε κλικ στον κωδικό που μας ενδιαφέρει ή να πάρουμε τον κωδικό και να τον προσθέσουμε στο τέλος του συνδέσμου https://netflix.com/browse/genre/CODE, στην θέση της λέξης CODE. Έπειτα μπορούμε να περιηγηθούμε στις ταινίες/σειρές της εν λόγω κατηγορίας. Το μόνο που απομένει είναι να βρούμε μία ταινία και έπειτα μπορούμε να την αναζητήσουμε στο Netflix application που χρησιμοποιούμε ή απευθείας μέσω του υπολογιστή μας. 


Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: www.netflix-codes.com


Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram