Photoroom - Δωρεάν εφαρμογή που αφαιρεί το background από τις φωτογραφίες μας

φωτογραφίες για eshop


Το Photoroom είναι μία φανταστική εφαρμογή που μας βοηθάει να ανεβάσουμε τις φωτογραφίες μας σε άλλο επίπεδο. Η πορεία του Photoroom ξεκίνησε από το iOS, όμως πρόσφατα έγινε διαθέσιμη η Android έκδοσή του. Κύρια λειτουργία του, είναι η αφαίρεση του background από φωτογραφίες μας. Η εφαρμογή αναγνωρίζει αυτόματα ανθρώπους, αντικείμενα και έπειτα τα απομονώνει από το φόντο της.

Εκτός της λειτουργίας αφαίρεσης φόντου, το Photoroom μπορεί να βελτιώσει τον φωτισμό σε μία φωτογραφία ή ακόμη και να προσθέσουμε αυτοκόλλητα ή κείμενο σε αυτή. Πέρα από προσωπική χρήση, για καθαρές φωτογραφίες προφίλ ή όμορφες εικόνες για social media, το Photoroom ίσως βολέψει και επαγγελματίες. Η λειτουργία αφαίρεσης φόντου είναι ιδανική για καταστηματάρχες με eshop, που θέλουν να ανεβάζουν φωτογραφίες των προϊόντων τους, καθαρές, σε άσπρο ή χρωματιστό φόντο.

Η εφαρμογή διατίθεται εντελώς δωρεάν μέσω του Google Play Store και του App Store για συσκευές με λειτουργικό σύστημα Android ή iOS αντίστοιχα. Υπάρχει και επί πληρωμή έκδοση η οποία ξεκλειδώνει περισσότερες λειτουργίες. Η επί πληρωμή έκδοση θα λύσει τα χέρια πολλών επαγγελματιών.

Έκδοση: Διαφέρει ανάλογα με το λειτουργικό
Μέγεθος: Διαφέρει ανάλογα με το λειτουργικό
Λειτουργικό σύστημα: Android, iOS
Κατασκευαστής: Artizan
Πηγή: App Store, Google Play Store
Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram