Redream - Παίζουμε Dreamcast σε HD ανάλυση σε υπολογιστές και smartphones


hd dreamcast redream

Το Dreamcast είναι μία από τις αγαπημένες κονσόλες πολλών, ωστόσο η πορεία του ήταν σύντομη και κακή, εμπορικά. Πάρα πολλά διασκεδαστικά παιχνίδια έγιναν διαθέσιμα σε αυτή την τελευταία κονσόλα της Sega, με αποτέλεσμα τα παιχνίδια του Dreamcast να μνημονεύονται μέχρι και σήμερα, με πολλούς να ονειρεύονται την επιστροφή της Sega στην αγορά των κονσολών.

Επειδή το παραπάνω είναι πρακτικά αδύνατο, εμείς έχουμε την λύση. Το Redream είναι ένας φρέσκος emulator που θα μας επιτρέψει να παίξουμε αγαπημένα παιχνίδια και να θυμηθούμε τα παλιά. Ένα από τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά του Redream είναι η διαθεσιμότητά του τόσο σε υπολογιστές, όσο και σε Android smartphone, ακόμη και σε Raspberry Pi.

Φυσικά τίποτα δεν θα είχε νόημα αν δεν είχαμε συμβατότητα με πάρα πολλούς τίτλους. Το Redream υποστηρίζει το 85% των τίτλων του Dreamcast, συμπεριλαμβανόμενων όλων των σημαντικών. Σπουδαίοι τίτλοι όπως τα Legacy of Kain: Soul Reaver, Resident Evil: Code Veronica, Ikaruga, Street Fighter III: 3rd Strike. Daytona USA, Quake 3 Arena, Shenmue, Crazy Taxi και Soulcalibur είναι όλα εδώ!

Παράλληλα το Redream κάνει render τα γραφικά σε HD ανάλυση, όχι μόνο 1080p, αλλά και σε 4Κ (αν πληρώσει κανείς την premium έκδοση που κοστίζει €5). Τέλος, από την πλευρά του παίκτη δεν χρειάζεται καμία περίπλοκη ρύθμιση. Απλά προσθέτουμε τα παιχνίδια και ξεκινάμε, χωρίς ρυθμίσεις BIOS και περίεργα flash files.

Πρόκειται για έναν από τους καλύτερους emulator που έχουμε συναντήσει. Πραγματικά, ποιος δεν θέλει ένα Dreamcast στην τσέπη του;

Έκδοση: Διαφέρει ανάλογα τη συσκευή
Μέγεθος: Διαφέρει ανάλογα τη συσκευή
Λειτουργικό σύστημα: Windows, Linux, Mac, Android
Κατασκευαστής:
Πηγή: redream.io
Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram