Διαφανές ρολόι και καιρός - Το απόλυτο widget για την αρχική οθόνη του κινητού μας

πρόγνωση καιρού έγκυρη επόμες ημέρες
Ψάχνεις ένα widget για την αρχική οθόνη του κινητού σου που να τα έχει όλα; Πρόβλεψη καιρού, ημερομηνία και ώρα; Αν ναι, τότε έφτασες στο σωστό σημείο.

Το Διαφανές Ρολόι και Καιρός είναι μία αρκετά απλή εφαρμογή που θα δώσει λύση στο παραπάνω πρόβλημα. Εγκαθιστώντας το μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα όμορφο widget στην αρχική οθόνη της Android συσκευής μας, με όλες τις πληροφορίες. Η τοποθεσία μας εντοπίζεται αυτόματα και ο καιρός πάντα είναι αυτός που επικρατεί στην περιοχή που βρισκόμαστε.

Έτσι, ακόμη και σε ταξίδια με αυτοκίνητο, έχουμε πλήρη επίγνωση της κατάστασης γύρω μας. Φυσικά πέρα από την απλή πληροφόρηση για τις καιρικές συνθήκες που επικρατούν, το Διαφανές ρολόι και Καιρός μάς γεμίζει πληροφορίες για τα πάντα. Θερμοκρασία αίσθησης, υγρασία, πιθανότητα βροχής, ταχύτητα και κατεύθυνση ανέμου, ώρα ανατολής ηλίου και πολλά ακόμη. Οι προβλέψεις για τον καιρό μπορούν να φτάσουν έως και τις 15 ημέρες, ωστόσο για τις 3 επόμενες έχουμε ωριαία πρόβλεψη.

Τα παραπάνω είναι αρκετά για να σας πείσουν πως η συγκεκριμένη εφαρμογή είναι η κατάλληλη για την αρχική σας οθόνη! Μπορείτε να την κατεβάσετε εντελώς δωρεάν, μέσω του παρακάτω συνδέσμου.

Έκδοση: 5.3
Μέγεθος: 27MB
Λειτουργικό σύστημα: Android
Κατασκευαστής: Machapp
Πηγή: Google Play Store
Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram