Sky Gamblers - Εντυπωσιακά γραφικά και αερομαχίες online και offline στο smartphone μας

sky gamblers smartphone game free android ios


Το Sky Gamblers: Air Supremacy είναι ένα νέο παιχνίδι από την Atypical Games και τη Bandai Namco. Όπως θα καταλάβατε έχουμε να κάνουμε με ένα παιχνίδι που αφορά τα αεροπλάνα και πιο συγκεκριμένα τα μαχητικά.

Ο τίτλος μάς γυρίζει πίσω στην εποχή του Ace Combat και του Afterburner. Ο παίκτης θα βρεθεί πίσω από το τιμόνι πολλών αεροπλάνων, με διαφορετικά οπλικά συστήματα και είδη πυραύλων. Το Sky Gamblers έχει ένα μικρό solo campaign για έναν παίκτη (το οποίο "μεγαλώνει" αν αγοράσουμε την πλήρη έκδοση), ωστόσο το «ψωμί» είναι αλλού. Οι online δυνατότητές του είναι πολλές, με modes όπως team deathmatch και capture the flag. Φυσικά το online παιχνίδι μπορεί να είναι με τελείως αγνώστους, αλλά και με φίλους!

Το Sky Gamblers κατάφερε να μας κερδίσει με το καλό και δουλεμένο gameplay του. Η διασκέδαση είναι εγγυημένη ενώ τα γραφικά είναι σε πολύ καλά επίπεδα, δεδομένου πως το παιχνίδι τρέχει σε smartphone.

Το Sky Gamblers Air Supremacy διατίθεται εντελώς δωρεάν για smartphone και tablet με λειτουργικό σύστημα Android ή iOS. Παρακάτω θα βρείτε συνδέσμους που οδηγούν στην σελίδα του στα Google Play Store και App Store.


Έκδοση: Διαφέρει ανάλογα το λειτουργικό
Μέγεθος: Διαφέρει ανάλογα το λειτουργικό
Λειτουργικό σύστημα: Android, iOS
Κατασκευαστής: Atypical Games
Πηγή: Google Play Store, App Store
Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram