Square Home Launcher - Φέρνουμε τα Windows 10 στο smartphone μας

εναλλακτικός launcher για Android smartphones


Ο Square Home είναι ένας από τους πιο ιδιαίτερους launcher για Android smartphones. Πριν περάσουμε στα του Square Home, αξίζει να αναφερθούμε στους launcher και τι ακριβώς είναι. Πρόκειται για προγράμματα που αλλάζουν την εμφάνισή του λειτουργικού συστήματος και την διεπαφή μεταξύ αυτού και του χρήστη. Προτείνονται σε άτομα που βαρέθηκαν την εμφάνιση της συσκευής τους ή σε άτομα που αντιμετωπίζουν πρόβλημα με την αργή ταχύτητα και τα κολλήματα των μενού.

Πίσω στον Square Home, εδώ έχουμε έναν launcher εντελώς διαφορετικό από τους συνηθισμένους. Ο Square Home ακολουθεί την σχεδιαστική φιλοσοφία των Windows με tiles/τετραγωνάκια και πάρα πολλά διαθέσιμα widget. Η αρχική μας θα είναι πολύ καλά οργανωμένη, με συντομεύσεις για προγράμματα και tiles πληροφοριών, όπως αυτά για τον καιρό, την ώρα, αλλά και την κατάσταση της συσκευής μας.

Οι επιλογές παραμετροποίησης είναι πραγματικά άπειρες για να εκμεταλλευτείτε την συσκευή σας στο έπακρο. Η ταχύτητά του Square Home είναι αρκετά ικανοποιητική, ενώ λειτουργίες όπως η γρήγορη πρόσβαση σε επαφές είναι πραγματικά χρήσιμες. Τέλος, αξίζει να αναφερθεί πως ο Square Home είναι μία πολύ καλή λύση και για tablet εκμεταλλευόμενος πλήρως τις μεγάλες οθόνες των συσκευών.

Έκδοση: 2.1
Μέγεθος: 4.9 MB
Λειτουργικό σύστημα: Android
Κατασκευαστής: Chyk the dev.
Πηγή: Google Play Store
Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram