Whisk - Αποθήκευση συνταγών, αυτόματες λίστες με ψώνια και προγραμματισμός γευμάτων

έξυπνη εφαρμογή φαγητού αυτόματες λίστες ψώνια συνταγές

Το Whisk είναι μία υπέροχη εφαρμογή που μέσω αυτής θα οργανώσουμε τη διατροφή μας. Πριν περάσουμε στο τι ακριβώς κάνει, καλό θα ήταν να αναφέρουμε πως πρόκειται για μία πολύ "έξυπνη" εφαρμογή την οποία και εξαγόρασε η Samsung πριν λίγα χρόνια.

Με το Whisk μπορούμε να αποθηκεύσουμε στον λογαριασμό μας οποιαδήποτε συνταγή πετύχουμε στο διαδίκτυο. Αυτό γίνεται είτε αυτόματα, είτε χειροκίνητα, δημιουργώντας μία νέα συνταγή. Πέρα από αυτό, το Whisk μπορεί να χρησιμοποιηθεί για δημιουργία λίστας με ψώνια. Εκτός της απλής δημιουργίας λίστας με ψώνια, το Whisk μπορεί αυτόματα να προσθέσει στη λίστα μας υλικά από συνταγές που επιθυμούμε να μαγειρέψουμε.

Συνεχίζοντας με τις λειτουργίες, μέσω του Whisk μπορούμε να φτιάξουμε το πρόγραμμα των γευμάτων μας για μία εβδομάδα. Έτσι όχι μόνο ρυθμίζουμε τη διατροφή μας (κοιτώντας και τα θρεπτικά συστατικά των γευμάτων μέσω της εφαρμογής), αλλά και έχουμε μία εικόνα για το τι θα χρειαστούμε από το σούπερ μάρκετ.

Οι λειτουργίες δεν σταματούν εδώ. Το Whisk συνεργάζεται με τους ψηφιακούς βοηθούς της Google και της Amazon (Alexa) ενώ επικοινωνεί και με τα έξυπνα ψυγεία της Samsung. Πρόκειται για μία καλά χτισμένη εφαρμογή που σίγουρα στο μέλλον θα απασχολήσει περισσότερα άτομα.

Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το Whisk μέσω της ιστοσελίδας του, μέσω του προσθέτου του για τον Google Chrome, ή εγκαθιστώντας τις εφαρμογές του σε Android ή iOS smartphone.

Έκδοση: Διαφέρει ανάλογα τη συσκευή
Μέγεθος: Διαφέρει ανάλογα τη συσκευή
Λειτουργικό σύστημα: Android, iOS
Κατασκευαστής: Whisk
Πηγή: whisk.com
Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram