WiFiman - Μάθε τα πάντα για το WiFi σου και τις συσκευές που συνδέονται σε αυτό

εφαρμογή για wifi

Το WiFiman είναι μία άριστη εφαρμογή για όποιον θέλει να έχει τον πλήρη έλεγχο του Wi-Fi δικτύου του. Περιλαμβάνει αρκετά διαγνωστικά εργαλεία για να ελέγχουμε την κατάσταση του δικτύου μας αλλά και δυνατότητες για να εντοπίσουμε τυχόν κινδύνους.

Ένα από τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά της εφαρμογής είναι η δυνατότητα να κάνουμε speed test και έπειτα να βλέπουμε πόσο απέχουμε από το θεωρητικό όριο. Η εφαρμογή κρατάει στατιστικά και ένα ιστορικό των προηγούμενων τεστ μας. Ταυτόχρονα, εντοπίζει τις συνδεδεμένες στο δίκτυο συσκευές, όπως άλλα smartphone, υπολογιστές, τηλεοράσεις, laptop και κονσόλες. Έτσι αν υπάρξει κάποια ανεπιθύμητη συσκευή μπορούμε να το καταλάβουμε.

Εκτός από τα παραπάνω, μέσω του WiFiman μπορούμε να ελέγξουμε σε ποιο κανάλι υπάρχει λιγότερη κίνηση. Έτσι θα μπορέσουμε να ρυθμίσουμε σε αυτό τα router και τα access points μας για καλύτερα αποτελέσματα.

Το WiFiman είναι διαθέσιμο εντελώς δωρεάν και καθαρό από διαφημίσεις. Μπορείτε να το εγκαταστήσετε στο Android ή iOS, smartphone ή tablet σας, μέσω του παρακάτω συνδέσμου.


Έκδοση: 1.7
Μέγεθος: 18MB
Λειτουργικό σύστημα:
Κατασκευαστής: Ubiquiti
Πηγή: Google Play Store/ App store
Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram