XE.gr - Το νούμερο 1 site αγγελιών στην Ελλάδα

σπίτι για ενοικίαση σπίτι για αγορά αθήνα θεσσαλονίκη

Ψάχνεις σπίτι για ενοικίαση στην Αθήνα; Σπίτι για αγορά στη Θεσσαλονίκη; Μήπως νέα επαγγελματική στέγη για την επιχείρησή σου; Τότε η ιστοσελίδα της Χρυσής Ευκαιρίας είναι το κατάλληλο μέρος για εσένα.

Μέσα στο xe.gr θα βρεις καταχωρημένες άπειρες αγγελίες για σπίτια με πολλές πληροφορίες και φωτογραφικό υλικό. Η λειτουργία αναζήτησης έχει αμέτρητες επιλογές, από συγκεκριμένες περιοχές, μέχρι όρια τιμών, τετραγωνικών, ακόμη και ορόφων. Φυσικά, υπάρχουν πάρα πολλά ακόμη φίλτρα για την κατάσταση ενός σπιτιού, αν είναι ανακαινισμένο, επιπλωμένο, τι θέρμανση έχει και πολλά άλλα. Επίσης, η σελίδα των ακινήτων μάς ενημερώνει αν πρόκειται για αγγελία από μεσιτικό γραφείο ή αγγελία από ιδιώτη.

Εκτός του τομέα των ακινήτων, η «Χρυσή Ευκαιρία» έχει και άλλες κατηγορίες. Υπάρχει μία τεράστια βάση αγγελιών για εύρεση εργασίας, ενώ έχει και το δικό του τομέα μεταχειρισμένων αυτοκινήτων. Φυσικά, υπάρχουν και άλλες κατηγορίες, για τεχνολογικό εξοπλισμό, laptop, κινητά, έπιπλα, είδη γυμναστικής, κονσόλες, οικιακές συσκευές  και οτιδήποτε άλλο μπορείτε να σκεφτείτε.

Τέλος, ο καθένας μπορεί να καταχωρήσει την δική του αγγελία στο σύστημα, αρκετά εύκολα, μέσα σε λίγα λεπτά.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: xe.gr

Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram