Basketball Battle - Ένα απίθανο μπασκετάκι για δύο παίκτες σε ένα smartphone

δωρεάν παιχνίδι για κινητά android ios

Ψάχνοντας για νέο παιχνίδι για κινητά, πέσαμε πάνω στο Basketball Battle. Πρόκειται για ένα πολύ απλό δωρεάν παιχνίδι για Android και iOS, το οποίο πέτυχε ακριβώς την χρυσή τομή.

Ο λόγος για την τομή ανάμεσα στην απλότητα και την πολυπλοκότητα που όταν βρεθούμε στο σωστό σημείο, καταλήγουμε στην εθιστική διασκέδαση. Εδώ έχουμε να κάνουμε με ένα πολύ απλό παιχνίδι μπάσκετ, το οποίο μπορεί να παίξει ο καθένας μέσα σε ελάχιστα λεπτά.

Το παραπάνω δένει απίθανα με την λειτουργία παιχνιδιού δύο παικτών. Βαριέσαι με έναν φίλο; Κατεβάζετε το Basketball Battle και παίζετε διπλό, στην ίδια ακριβώς συσκευή, σε split screen. Πέρα από μάχες με φίλους και καρφώματα στα "μούτρα" τους, μπορούμε να παίξουμε με αντίπαλο τον υπολογιστή σε τουρνουά, ή σε online περιβάλλον με παίκτες από όλο τον κόσμο.

Παίζοντας αγώνες, ξεκλειδώνουμε αναβαθμίσεις για τον παίκτη μας, αλλά και επιλογές για την εμφάνισή του. Το σίγουρο είναι πως το Basketball Battle θα σας κερδίσει μέσα σε ελάχιστα λεπτά και θα παραμείνει εγκατεστημένο για καιρό στο smartphone σας.


Έκδοση: 2.2
Μέγεθος: 40MB
Λειτουργικό σύστημα: Android, iOS
Κατασκευαστής: DoubleTap Software
Πηγή: Google Play Store, App Store
Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης



Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram