Bluecoins - Απίστευτη εφαρμογή καταγραφής εσόδων/εξόδων για να μην χάσεις ούτε ευρώ

εφαρμογή καταγραφής εσόδων εξόδων

Δυστυχώς ή ευτυχώς, οι εποχές που μπορούσαμε να ξοδεύουμε αλόγιστα ανήκουν πλέον για τους περισσότερους στο παρελθόν. Η σωστή καταγραφή των μηνιαίων εσόδων και εξόδων μας είναι πλέον απαραίτητη για να μην ξεφύγουμε ποτέ εκτός προϋπολογισμού. 

Το Bluecoins είναι μία εφαρμογή οργάνωσης εσόδων εξόδων ή διαχείρισης χρημάτων. Μέσα από αυτή μπορούμε να καταγράφουμε αναλυτικά τι ξοδεύουμε και που, ώστε να προλάβουμε δυσάρεστες εκπλήξεις. Παράλληλα, έχοντας πλήρη επίγνωση των εξόδων μας, οργανωμένα σε κατηγορίες και συνοδευόμενα από αντίστοιχα σχήματα, είναι εύκολο να δούμε που ξοδεύουμε παραπάνω χρήματα.

Το γραφικό περιβάλλον του Bluecoins είναι αρκετά απλό και η εισαγωγή των στοιχείων μας είναι πολύ εύκολη και γρήγορη. Τα βήματα είναι αρκετά απλά και δεν χρειάζεται να είσαι οικονομολόγος για να το χειριστείς. Αυτός είναι και ο λόγος που μικρές επιχειρήσεις χρησιμοποιούν το Bluecoins, για να υπάρχει μία άμεση εικόνα της οικονομικής τους κατάστασης.

Δεδομένου πως τα οικονομικά στοιχεία είναι ευαίσθητα δεδομένα, η εφαρμογή υποστηρίζει κλείδωμα με κωδικό ή δακτυλικά αποτυπώματα. Ταυτόχρονα, η δυνατότητα εξαγωγής των δεδομένων σε αρχεία CSV κάνει τη ζωή μας ευκολότερη αν θέλουμε να δούμε κάτι σε άλλη συσκευή. Φυσικά, μπορούμε να κάνουμε διαμοιρασμό των στοιχείων και σε άλλα μέλη της οικογένειας, ενώ υπάρχει η δυνατότητα και για back up στο Google Drive ή Dropbox.

Το Bluecoins είναι μία από τις καλύτερες εφαρμογές του είδους και όχι άδικα! Διατίθεται εντελώς δωρεάν, αποκλειστικά για συσκευές με λειτουργικό σύστημα Android. Στην ιστοσελίδα της εφαρμογής θα βρείτε έναν πολύ αναλυτικό και επεξηγηματικό οδηγό για τη χρήση της.

Έκδοση: 11
Μέγεθος: 17 ΜΒ
Λειτουργικό σύστημα: Android
Κατασκευαστής: Mabuhay Software
Πηγή: bluecoinsapp.com
Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram