Bring! - Το απόλυτο πρόγραμμα για λίστες σούπερ μάρκετ

εφαρμογή λίστα για σούπερ μάρκετ η καλύτερη


Το Bring! είναι μία απίθανη εφαρμογή που θα αλλάξει τον τρόπο που οργανώνετε τις λίστες με τα ψώνια σας. Ο χρήστης μπορεί μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα να ξεκινήσει τη δημιουργία μίας νέας λίστας, ώστε να προσθέτει σε αυτή συνεχώς πράγματα.

Η λειτουργία που απογειώνει το Bring είναι φυσικά ο διαμοιρασμός και ο συγχρονισμός των λιστών μεταξύ το μελών μίας οικογένειας. Ένα μέλος προσθέτει τρόφιμα ή προμήθειες στην λίστα και αυτόματα οι αλλαγές περνάνε και στα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας. Έτσι ποτέ κανείς δεν θα ξεχάσει κάτι. Ιδιαίτερα χρήσιμη είναι και η δυνατότητα προσθήκης φωτογραφίας σε κάποια αντικείμενα, έτσι ώστε όποιος πάει στο σούπερ μάρκετ να ξέρει ακριβώς τι πρέπει να αγοράσει.

Όπως κάθε σωστή εφαρμογή το 2021, το Bring συνεργάζεται άψογα με τους ψηφιακούς βοηθούς Amazon Alexa και Google Assistant. Έτσι η προσθήκη προϊόντων γίνεται ακόμη πιο εύκολη. Αν δεν σας αρκούν τα παραπάνω, η εφαρμογή μπορεί να προσθέσει αυτόματα πράγματα στην λίστα μας, μέσα από συνταγές, δηλαδή τα υλικά που μας λείπουν για να φτιάξουμε κάτι. Τέλος, ειδική αναφορά πρέπει να γίνει στην εμφάνιση της εφαρμογής, η οποία είναι ιδιαίτερα καλαίσθητη, ενώ η πλοήγηση σε αυτή είναι γρήγορη και απλή.

Η εφαρμογή διατίθεται εντελώς δωρεάν για Android και iOS smartphone και tablet. Το μόνο που απαιτείται είναι η δημιουργία ενός -δωρεάν- λογαριασμού.

Έκδοση: Διαφέρει ανάλογα τη συσκευή
Μέγεθος: Διαφέρει ανάλογα τη συσκευή
Λειτουργικό σύστημα: Android, iOS
Κατασκευαστής: Bring
Πηγή: getbring.com
Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης



Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram