Copy Paste List - Μία «τρελή» ιστοσελίδα με έτοιμες... λίστες

έτοιμη λίστα για αντιγραφή

Μία περίεργη ιστοσελίδα θα δούμε σήμερα και ο λόγος για το Copy Paste List. Η συγκεκριμένη ιστοσελίδα έχει πολύ απλή λειτουργία, αφού είναι γεμάτη λίστες, έτοιμες να τις κάνουμε αντιγραφή επικόλληση όπου επιθυμούμε.

Οι λίστες ανανεώνονται και ενημερώνονται συνεχώς και καλύπτουν διάφορα θέματα. Υπάρχει λίστα με όλες τις χώρες του κόσμου, λίστα με τις πολιτείες των ΗΠΑ, λίστα με τους προέδρους των ΗΠΑ, λίστα με τα βιβλία του Stephen King, λίστες με ομάδες διαφόρων πρωταθλημάτων, λίστες με τίτλους επεισοδίων γνωστών σειρών και πολλές ακόμη. 

Πέρα από λίστες γενικού ενδιαφέροντος όπως οι παραπάνω, θα βρούμε και λίστες αριθμητικής. Για παράδειγμα υπάρχει λίστα της ακολουθίας Fibonacci για 100 αριθμούς, οι 100 πρώτοι αριθμοί, λίστα με αριθμούς γραμμένους σε λατινική μορφή αλλά και απλή λίστα αριθμών από το 1 έως το 100. Όπως θα καταλάβατε το Copy Paste List είναι μία σελίδα που θα σας απελευθερώσει από βαρετή δακτυλογράφηση και θα σας βοηθήσει να γλιτώσετε χρόνο.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα, να βρείτε τη λίστα που σας ενδιαφέρει και έπειτα να την αντιγράψετε και να την επικολλήσετε όπου χρειάζεται.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: copypastelist.com

Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram