«Fly and Listen» - Πετάς σε όλο τον κόσμο και ακούς τοπικά ραδιόφωνα

Fly and Listen - Πετάς σε όλο τον κόσμο και ακούς μουσική ζωντανά
Μετά από την παρουσίαση του Drive & Listen, το οποίο μας άφησε με το στόμα ανοικτό, ένας Έλληνας έκατσε και έφτιαξε κάτι καλύτερο. Ο Γιώργος Μπακίρης δημιούργησε το Fly and Listen, μια δωρεάν web εφαρμογή μέσω της οποίας μπορείς να περιπλανηθείς σε εκπληκτικά μέρη απ' όλο τον κόσμο και να ακούς ταυτόχρονα μουσική από τοπικά ραδιόφωνα! Ναι, καλά διάβασες και τολμώ να πω ότι πρόκειται για κάτι το εκπληκτικό.

Μέσα από πανέμορφα πλάνα από drones «ταξιδεύεις» νοερά σε χώρες της Βόρειας Αμερικής, της Νότιας Αμερικής, της Ευρώπης, της Ωκεανίας της Ασίας και της Αφρικής!

Η περιήγηση είναι πολύ απλή. Αφού μπεις στη σελίδα του «Fly and Listen», πάνω δεξιά έχεις την επιλογή να διαλέξεις την ήπειρο και τη χώρα που θέλεις να ταξιδέψεις. Αφού επιλέξεις τη χώρα, αμέσως εμφανίζονται εκπληκτικά πλάνα από drones σε κορυφαία ανάλυση και φυσικά μπορείς να επιλέξεις ραδιόφωνα που εκπέμπουν από τη συγκεκριμένη χώρα και σε πραγματικό χρόνο! Εννοείται, πως υπάρχουν πλάνα από Ελλάδα με τους αντίστοιχους ραδιοφωνικούς σταθμούς! 

Δεν γράφω άλλα, απολαύστε το ταξίδι -> Fly and Listen (Πέτα και άκου)

Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal