[Προσφορά IndieGala]: Δωρεάν το πανέμορφο παιχνίδι Dave για υπολογιστές

δωρεάν το παιχνίδι Dave για υπολογιστές


Δεν σταματάει με τίποτα το Indiegala και συνεχίζει να μας βοηθά στο χτίσιμο μίας ωραίας συλλογής. Το αγαπημένο μας ψηφιακό κατάστημα παιχνιδιών, μας κάνει ακόμη ένα ενδιαφέρον δώρο.

Το Dave είναι ένα πολύ όμορφο παιχνίδι για υπολογιστές που σε πολλούς θα θυμίσει έντονα τα επιτυχημένα Limbo και Inside. Ο παίκτης λαμβάνει τον έλεγχο του Dave, ενός χωρικού που καλείται να σώσει το βασίλειο που ζει από το «κακό». Στον δρόμο του θα συναντήσει αρκετούς έξυπνους γρίφους και παζλ, πάντα στις δύο διαστάσεις. Τα περιβάλλοντα είναι όμορφα σχεδιασμένα, έχουν ωραία εφέ φωτισμού, ενώ η μουσική δένει άψογα με την ατμόσφαιρα του τίτλου.

Το παιχνίδι δεν έχει υψηλές απαιτήσεις και προτείνεται και για άτομα με υπολογιστές χαμηλότερης «ιπποδύναμης». Τέλος, αν και ίσως με μία πρώτη ματιά φαίνεται εύκολο, κάποιοι γρίφοι απαιτούν σκέψη και δοκιμές.

Για να το κάνετε δικό σας, αρκεί να επισκεφθείτε την καταχώρησή του στην ιστοσελίδα IndieGala και να το προσθέσετε στην συλλογή σας.

Βρείτε το παιχνίδι στο IndieGala: Dave

Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram