HypeStat - Στατιστικά επισκεψιμότητας για κάθε ιστοσελίδα

σύγκριση ανάμεσα σε ιστοσελίδες

Το HypeStat είναι μία αρκετά χρήσιμη ιστοσελίδα που αφορά την επισκεψιμότητα των υπόλοιπων ιστοσελίδων. Μέσα από αυτό, μπορούμε να μάθουμε «τα πάντα» για μία ιστοσελίδα, όσον αφορά τα νούμερα και τα στατιστικά της.

Αφού το επισκεφθούμε μπορούμε να αναζητήσουμε μία ιστοσελίδα. Μόλις γίνει αυτό ανοίγει το προφίλ της από όπου μπορούμε να πάρουμε πληροφορίες για αυτή. Για μεγάλες ιστοσελίδες, το HypeStat εμφανίζει και μία σύντομη περιγραφή, ώστε να ξέρουμε γιατί πρόκειται. 
 
Όσον αφορά τα στατιστικά, το HypeStat εμφανίζει πληροφορίες όπως οι καθημερινές επισκέψεις, αλλά και οι «μοναδικοί» επισκέπτες. Παράλληλα αυτό υπολογίζει τα page views ανά επισκέπτη. Το Hypestat έχει πολλές πηγές για τα στοιχεία του για αυτό και εμφανίζει πολλές φορές διπλά στατιστικά. Εκτός των στατιστικών που αναφέραμε, μέσω αυτού μπορούμε να βρούμε την θέση μίας σελίδας στο Alexa Rank, το bounce rate, αλλά και την χρονική διάρκεια μίας μέσης επίσκεψης.

Ενδιαφέρον παρουσιάζει και η ενότητα «Traffic Sources» μέσα από την οποία μπορούμε να δούμε από που προέρχονται οι επισκέπτες μίας ιστοσελίδας (π.χ. search, direct, social media ή διαφήμιση). Ταυτόχρονα μπορούμε να δούμε τους επισκέπτες ανά χώρα αλλά και δυνατότητα για συγκρίσεις με άλλα «ανταγωνιστικά» site.

Τέλος, η ιστοσελίδα εμφανίζει τα αποτελέσματα του Google PageSpeed για να έχουμε μία εικόνα για την ταχύτητα και τις επιδόσεις μίας σελίδας, ενώ υπάρχει και ένας πρόχειρος υπολογισμός για τα έσοδα που συγκεντρώνει αυτή.

Εκτός της ιστοσελίδας, μπορούμε να έχουμε πρόσβαση στα στοιχεία του HypeStat μέσω των extension του για Google Chrome και Mozilla Firefox.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: hypestat.com


Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram