[How to]: Κάνουμε τον λογαριασμό μας στο Instagram επαγγελματικό

προφίλ στο instagram

Όχι, στον σημερινό οδηγό δεν θα δούμε πως μπορείς να γίνεις influencer ή να βγάλεις λεφτά από το Instagram. Αντίθετα, θα παρουσιάσουμε πως μπορούμε να μετατρέψουμε έναν απλό λογαριασμό σε επαγγελματικό.



Αρχικά πηγαίνουμε στο μενού των ρυθμίσεων στην εφαρμογή του Instagram.


Έπειτα, επιλέγουμε την κατηγορία Account, που αφορά τις ρυθμίσεις του λογαριασμού μας.



Το επόμενο βήμα είναι να επιλέξουμε να γίνει η αλλαγή σε Professional Account.



To Instagram θα αρχίσει να μας αναλύει κάποια από τα πλεονεκτήματα ενός επαγγελματικού λογαριασμού. Ανάμεσά τους, είναι τα αναλυτικότερα στατιστικά για την πορεία των post και των stories μας, αλλά και περισσότερες επιλογές για προβολή τρόπων επικοινωνίας μαζί μας.



Στην επόμενη οθόνη, καλούμαστε να διαλέξουμε τι είδους επαγγελματικό λογαριασμό θέλουμε να δημιουργήσουμε. Για παράδειγμα μπορεί να είμαστε τραγουδιστής, blogger, brand με ρούχα ή απλά ένα κατάστημα εστίασης ή λιανικής.



Αυτό ήταν, το μόνο που μένει είναι η επιβεβαίωση. Αξίζει να σημειωθεί πως μετά την αλλαγή σε επαγγελματικό λογαριασμό, το προφίλ μας γίνεται δημόσιο. Το παραπάνω σημαίνει πως ο καθένας μπορεί να δει τις αναρτήσεις μας (φωτογραφίες και βίντεο), τα stories, αλλά και τα στοιχεία επικοινωνίας.

Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram