Δωρεάν βιβλίο: «170 Συνταγές Μαγειρικής και Ζαχαροπλαστικής από το Άγιο Όρος»

Συνταγές Αγίου Όρους


Η κουζίνα στο Άγιο Όρος είναι λιτή, νόστιμη, με συνταγές ωφέλιμες για την υγεία. Η αγιορείτικη κουζίνα βασίζεται στα λαχανικά, τα όσπρια και ό,τι προσφέρει η θάλασσα που περιβάλλει το Άγιο Όρος. 
Οι μοναχοι εκεί, δεν καταναλώνουν καθόλου κρέας όλο τον χρόνο, γιαυτό και σε αυτές τις συνταγές που θα διαβάσετε στο e-book που κυκλοφορεί δωρεάν, θα βρείτε 170 «Αγιορείτικες Συνταγές» με μόνο κρέας το ψάρι. 

Όπως αναφέρεται στο εισαγωγικό σημείωμα του βιβλίου: τα ψάρια είναι η πλέον υγιεινή και νοστιμότερη από όλες τις άλλες ζωικές τροφές και σήμερα πλέον θα μπορούσαμε να υποστηρίξουμε βάσιμα ότι τα ψάρια είναι λιγότερο μολυσμένα από το περιβάλλον, σε σχέση με τα κρέατα, τα πουλερικά και τους λοιπούς ζωντανούς οργανισμούς. 

Το βιβλίο είναι εικονογραφημένο με φωτογραφίες από τη κάθε συνταγή ενώ οι οδηγίες και τα υλικά που χρησιμοποιούνται για τις παρασκευές των εδεσμάτων, είναι απλά και κατανοητά. 

Είδος αρχείου
: PDF
Μέγεθος: 23.6 MB
Σελίδες: 181
Συγγραφέας: -
Πηγή: openbook.gr
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram