Spiti24 - Ιστοσελίδα ενοικιάσεων και πωλήσεων κατοικιών

ιστοσελίδα για ενοικίαση και πώληση διαμερισμάτων και κατοικιών

Το Spiti24 είναι ακόμη μία ιστοσελίδα ενοικίασης και πώλησης ακινήτων στην Ελλάδα και τη Κύπρο. Μέσα σε αυτό θα βρείτε χιλιάδες αγγελίες κατοικιών, είτε προς πώληση, είτε προς ενοικίαση.

Όπως κάθε ιστοσελίδα του είδους, έτσι και εδώ υπάρχουν όλα τα κατάλληλα φίλτρα. Εμείς διαλέγουμε είδος σπιτιού (μονοκατοικία, γκαρσονιέρα, διαμέρισμα, μεζονέτα κ.α.) και ακριβή περιοχή και έπειτα καλούμαστε να διαλέξουμε πιο εξειδικευμένες παραμέτρους. Ανάμεσά τους είναι το έτος κατασκευής, όροφος, τύπος θέρμανσης, τετραγωνικά, γκαράζ, επιπλωμένο ή όχι και πολλά ακόμη. Στα περισσότερα ακίνητα υπάρχει η τοποθεσία στον χάρτη αλλά και φωτογραφίες για να δούμε την πραγματική κατάστασή του.

Φυσικά τίποτα δεν θα είχε νόημα αν δεν υπήρχε το αντίστοιχο περιεχόμενο. Αυτή τη στιγμή το Spiti24 έχει καταχωρημένα 31.000 σπίτια στο κέντρο της Αθήνας, 21.000 στα Βόρεια Προάστια και ακόμη 35.000 στα Νότια. Για τους φίλους από τη Θεσσαλονίκη, υπάρχουν περισσότερα από 29.000 σπίτια, ενώ υπάρχουν χιλιάδες σπίτια σε Κρήτη, Βόλο, Ήπειρο, Νησιά Αιγαίου αλλά και Κύπρο!

Παράλληλα, η ιστοσελίδα μάς δίνει τη δυνατότητα να αναθέσουμε το ακίνητό μας σε αυτή ή να κάνουμε μία αίτηση ζήτησης.

Το Spiti24 είναι αρκετά γρήγορο και εύχρηστο, τόσο για χρήση από υπολογιστή όσο και για χρήση από φορητές συσκευές με μικρότερες οθόνες.

• Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: spiti24.gr


Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram