Tasty - Χιλιάδες νόστιμες συνταγές στα χέρια σου

tasty android ios cooking app


Ψάχνοντας για μαγείρεμα, πέσαμε πάνω σε μία φανταστική εφαρμογή. Το Tasty θα λύσει τα χέρια όλων αυτών που μαθαίνουν να μαγειρεύουν, αλλά και όσων ψάχνονται να δοκιμάσουν νέες συνταγές. Πρόκειται για ένα ηλεκτρονικό βιβλίο συνταγών, με πάνω από 3.000 διαθέσιμες.

Φυσικά εμείς μπορούμε να αποθηκεύσουμε τις αγαπημένες μας, αλλά και να ψάξουμε μέσα στις διαθέσιμες. Το παραπάνω μπορεί να γίνει μέσω φίλτρων συστατικών, ανάλογα με την κουζίνα ή ακόμη και τη διάθεση. Μία από τις πιο χρήσιμες λειτουργίες είναι η εύρεση συνταγής ανάλογα με την δυσκολία εκτέλεσης.

Οι συνταγές του Tasty παρουσιάζονται με αναλυτικά βήματα, ενώ σε κάποιες υπάρχουν και βίντεο. Με τον καιρό, το Tasty μαθαίνει τα γούστα μας και κάνει προτάσεις ανάλογα με αυτά και την ώρα της ημέρας. Ταυτόχρονα υπάρχει ειδική λειτουργία για άτομα vegan ή άτομα αλλεργικά στη γλουτένη.

Το Tasty είναι δωρεάν διαθέσιμο για συσκευές με λειτουργικό σύστημα Android και iOS. Μπορείτε να το κατεβάσετε μέσω των παρακάτω συνδέσμων.

Έκδοση: Διαφέρει ανάλογα τη συσκευή
Μέγεθος: Διαφέρει ανάλογα τη συσκευή
Λειτουργικό σύστημα: Android, iOS
Κατασκευαστής: BuzzFeed
Πηγή: Play Store, App Store
Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram