🎤ΤζάμπαCast #3 - Προτείνουμε εφαρμογές και tips που θα αγαπήσετε

Ελληνικό Podcast με δωρεάν περιεχόμενο

Στο 3ο podcast του ΤζάμπαCast, συζητάμε με τον Πάνο από το Retropolis Greece, τα ωραία και δωρεάν καλούδια που «αγάπησαν» περισσότερο οι αναγνώστες μας την εβδομάδα που μας πέρασε. Μπορώ να πω, ότι τα οκτώ πολυδιαβασμένα άρθρα που θα ακούσετε να αναλύουμε, είναι πολύ ενδιαφέροντα και νομίζω πως σίγουρα θα βρείτε κάτι που σας ενδιαφέρει. 

Ποιος δεν θα ήθελε να κάνει το παλιό του laptop με HDD δίσκο να εκκινεί πιο γρήγορα; Επίσης, μπορούμε να δούμε Ελληνική τηλεόραση απ' όλα τα μήκη και πλάτη της Ελλάδας μέσα από τον υπολογιστή μας, να εκτυπώσουμε «άπειρα» έτοιμα ημερολόγια, να κάνουμε εγγραφή της οθόνης του υπολογιστή μας, να ετοιμάσουμε εύκολα και γρήγορα επαγγελματικό βιογραφικό χωρίς πρότερες γνώσεις, και άλλα πολλά καλούδια! 

Το ΤζαμπαCast είναι ανεβασμένο στο Youtube και σε όλες τις γνωστές υπηρεσίες Podcast οπου μπορείς να το απολαύσεις άμεσα, με όλα τα links από αυτά που συζητάμε να είναι διαθέσιμα στη περιγραφή του podcast:



Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram