🎤ΤζάμπαCast #4 - Οι καλύτερες δωρεάν προτάσεις της εβδομάδας

ΤζάμπαCast #4

Πήραμε φόρα και δεν σταμάταμε με αυτό το Podcast, γιατί μας αρέσει και ελπίζουμε να αισθάνεστε το ίδιο. Το 4ο κατά σειρά ΤζαμπαCast είναι εδώ, και μαζί με τον Πάνο από το Retropolis Greece, μιλάμε για τα επτά (7) άρθρα που έκαναν περισσότερο εντύπωση στους αναγνώστες μας τη βδομάδα που μας πέρασε. 

Στο ΤζάμπαCast #4 μιλάμε για: α) το πως να φτιάξεις πίνακες στο Word με μια λέξη, β) πως μπορούμε να δούμε τη RAM που «σηκώνει» ο υπολογιστή μας, γ) κάνουμε ολικό backup αρχεία και λειτουργικό, δ) μετατρέπουμε παλιά λάπτοπ σε Chromebook, ε) έχουμε έτοιμα χρήσιμα έγγραφα και δικαιολογητικά για κάθε χρήση με το δημόσιο, στ) φτιάχνουμε ασφαλή email λογαριασμούς ζ) και μαθαίνουμε τα πάντα για το WiFi μας και τις συσκευές που συνδέονται σε αυτό. 

• Aκούστε το ΤζάμπαCast #4 απευθείας από το Youtube, ή τις υπηρεσίες podcast που αναφέρονται στη περιγραφή του βίντεο. Επίσης, οτιδήποτε αναφέρουμε στο podcast, υπάρχουν λινκ για να μεταφερθείτε στο αντίστοιχο άρθρο. 


Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram