Vovsoft Compare Two Lists - Απλό, δωρεάν πρόγραμμα για σύγκριση δύο λιστών

δωρεάν πρόγραμμα portable για Windows

To Compare Two Lists είναι ένα πολύ απλό δωρεάν πρόγραμμα της Vovsoft. Πρόκειται για ένα πρόγραμμα με πολύ συγκεκριμένη λειτουργία, η οποία όμως θα σας λύσει τα χέρια.

Με αυτό μπορούμε να συγκρίνουμε δύο λίστες, είτε αυτές περιλαμβάνουν αριθμούς, είτε λέξεις και συμβολοσειρές. Αρκεί να κάνουμε μία αντιγραφή-επικόλληση τις δύο λίστες, αριστερά και δεξιά, και τότε η εφαρμογή θα εντοπίσει και θα εμφανίσει τις διαφορές ανάμεσά τους.
 
Φυσικά, πρόκειται για μία λειτουργία που θα μπορούσε να γίνει μέσω του Microsoft Excel, με χρήση συναρτήσεων όπως Set Intersections (AND) , Set Unions (OR) και Set Differences. Όμως το Compare Two Lists μας οδηγεί στο ίδιο αποτέλεσμα, χωρίς καμία "ψαγμένη" γνώση. Παράλληλα, έχουμε τη δυνατότητα να κάνουμε την αναζήτησή μας να ξεχωρίζει λέξεις ανάλογα αν έχουμε πεζά ή κεφαλαία γράμματα, πιο απλά, case-sensitive.

Το πρόγραμμα διατίθεται εντελώς δωρεάν για Windows, ενώ υπάρχει και διαθέσιμη μία φορητή έκδοσή του, για όσους δεν θέλουν να εγκαταστήσουν κάτι νέο στον υπολογιστή τους.

Έκδοση: 1.1
Μέγεθος
: 1.97MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows
Κατασκευαστής: Vovsoft
Πηγή: vovsoft.com
Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram