Ashampoo Audio Recorder - Γράφουμε δωρεάν τον ήχο από το μικρόφωνο ή ό,τι ακούμε στο PC

Δωρεάν ηχογράφηση μικροφώνου
Το «Ashampoo Audio Recorder Free» είναι μια δωρεάν εφαρμογή ηχογράφησης για να καταγράφουμε τον ήχο από το μικρόφωνο ή την κάρτα ήχου του υπολογιστή μας. Δηλαδή, να γράφουμε ό,τι ακούμε. Το περιβάλλον εργασίας του προγράμματος είναι εύχρηστο και δεν θα μας δυσκολέψει καθόλου. Επίσης, διαθέτει την ελληνική γλώσσα στο μενού του. 

Υποστηρίζει πολλαπλές μορφές εξόδου, όπως: MP3, WMA, OGG, WAV, FLAC, OPUS και APE. Με ρυθμό αναπαραγωγής (sample rate) να φτάνει της υψηλής ποιότητας 48kHz, και τα bitrate στα 320 kBit/s, το πρόγραμμα είναι μια εξαιρετική επιλογή για να φτιάχνουμε podcast ή να γράφουμε τη μουσική που ακούμε στον υπολογιστή μας

Επιπλέον, η ενσωματωμένη λειτουργία περικοπής, μας εξασφαλίζει τη διόρθωση των τμημάτων ήχου που δεν θα θέλαμε να υπάρχουν στο παραγόμενο ηχητικό αρχείο. Γενικά είναι απίστευτα εύκολη εφαρμογή που κάνει ακριβώς αυτό που λέει και με το παραπάνω. 

Σημαντικό: Για να χρησιμοποιήσεις το πρόγραμμα θα χρειαστεί να κάνεις μια δωρεάν εγγραφή στο site της εταιρίας ώστε να ενεργοποιηθεί το λογισμικό. Όταν θα ανοίξεις το πρόγραμμα τη πρώτη φορά, θα σου ζητηθεί να γράψεις τα στοιχεία της εγγραφής σου για να επιβεβαιώσεις πως είσαι εσύ! 

Έκδοση:
Μέγεθος: 39.5 MB
Λειτουργικό σύστημα:Windows
Κατασκευαστής: Ashampoo
Πηγή: Asampoo.com
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram