Bubble Level - Το καλύτερο αλφάδι εντελώς δωρεάν

εφαρμογή αλφάδι, ίσια επίπεδα

Είσαι έτοιμος να κρεμάσεις ένα κάδρο και συνειδητοποιήσεις πως δεν έχεις αλφάδι; Η λύση είναι στη τσέπη σου! Με μία απλή εφαρμογή μπορείς να μετατρέψεις το κινητό σου σε ψηφιακό αλφάδι.

Το Bubble Level είναι μία από τις καλύτερες εφαρμογές του είδους και φυσικά δωρεάν. Με τη βοήθεια του μπορείς να χρησιμοποιήσεις οποιαδήποτε πλευρά του κινητού σου για να δεις αν είναι εντελώς ευθυγραμμισμένο ένα αντικείμενο. Παράλληλα, το Bubble Level μάς επιτρέπει να τοποθετήσουμε το κινητό μας πάνω σε μία επιφάνεια (π.χ. δάπεδο, τραπέζι) για να δούμε αν αυτή έχει κάποια κλίση. 
 
Φυσικά, αν υπάρχει κάποια κλίση τότε η εφαρμογή θα μας ενημερώσει για το μέγεθός της, σε μοίρες ή σε ποσοστό! Έχοντας προσωπική εμπειρία με την εφαρμογή, θα λέγαμε πως η ακρίβεια της αγγίζει αυτή ενός κανονικού αλφαδιού, αρκεί φυσικά να είναι σωστά καλιμπραρισμένο και το κινητό σας.

Σαν να μην έφταναν τα παραπάνω, το μέγεθος της εφαρμογής είναι μόλις 6MB, επιτρέποντάς μας να την έχουμε εγκατεστημένη στη συσκευή μας πάντα, έτσι ώστε να είμαστε 100% έτοιμοι όταν το χρειαστούμε. Μπορείτε να βρείτε το Bubble Level μέσω του παρακάτω συνδέσμου.

Έκδοση: 8.0
Μέγεθος: 6.3ΜΒ
Λειτουργικό σύστημα: Android
Κατασκευαστής: Pixelrose
Πηγή: Google Play Store
Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram