City Guesser - Κάνε βόλτα σε πόλεις και προσπάθησε να μαντέψεις ποιες είναι

ένα φανταστικό παιχνίδι με πόλεις από όλες τις χώρες


To City Guesser είναι ένα από τα πιο πρωτότυπα παιχνίδια που έχουμε συναντήσει τον τελευταίο καιρό. Η φιλοσοφία του είναι αρκετά απλή.

Παρακολουθώντας βίντεο από διάφορα μέρη του κόσμου, καλούμαστε να μαντέψουμε ποια πόλη προβάλλεται στο εκάστοτε βίντεο. Αυτό μπορούμε να το μαντέψουμε ψάχνοντας για στοιχεία όπως πινακίδες, οχήματα ή γνωστά μνημεία. Υπάρχουν διάφορα είδη παιχνιδιού με διαφορετικά επίπεδα δυσκολίας, καθώς μπορούμε να επιλέξουμε πόλεις συγκεκριμένης χώρας, κάνοντας το παιχνίδι δυσκολότερο. Μας άρεσε και ξεχωρίσαμε την επιλογή που έχεις να προσθέτεις πόλεις απ' όλο τον κόσμο, και διάφορα ιστορικά μνημεία.  Φυσικά, υπάρχουν κατηγορίες με πολύ πιο δύσκολες μαντεψιές και πραγματικά θα πρέπει να είσαι Ευτύχης Μπλέτσας για να κερδίσεις. 

Αξίζει να σημειωθεί πως μπορούμε να παίξουμε Multiplayer με φίλους μας ή τυχαίους ανθρώπους όπου μέσα σε ένα λεπτό πρέπει να μαντέψουμε το μέρος που βλέπουμε. Στο Multiplayer έχουμε να μαντέψουμε 10 μέρη του κόσμου και στο τέλος υπάρχει leaderboard όπου αυτός που θα καταφέρει να μαζέψει του περισσότερους πόντους, θα είναι και ο νικητής. Οι πόντοι λογίζονται με το πόσο κοντά θα πέσεις στο μέρος που καλείσαι να μαντέψεις.

Παράλληλα, μπορούν να ενεργοποιηθούν challenges όπως το no moving, στο οποίο ο παίκτης μένει ακίνητος ή το time limit, στο οποίο υπάρχει χρονικός περιορισμός στην περιήγησή μας. Το παιχνίδι είναι εντελώς δωρεάν όπου μπορούμε να το παίξουμε μέσω της παρακάτω ιστοσελίδας. 

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: https://virtualvacation.us/guess

Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram