Desktop Icon Spacing - Ρυθμίζουμε την απόσταση των εικονιδίων στην επιφάνεια εργασίας των Windows

πρόγραμμα παραμετροποίησης επιφάνειας εργασίας των windows
 
Σήμερα θα παρουσιάσουμε ακόμη ένα περίεργο πρόγραμμα για υπολογιστές. Ο χαρακτηρισμός περίεργο, αναφέρεται αποκλειστικά στη λειτουργία αυτού του προγράμματος, καθώς αν δεν το βλέπαμε δεν θα πιστεύαμε πως υπάρχει.

Ο λόγος για το Desktop Icon Spacing. Όπως προδίδει και το όνομα, το συγκεκριμένο -δωρεάν- πρόγραμμα μπορεί να ρυθμίσει την απόσταση ανάμεσα στα εικονίδια της επιφάνειας εργασίας των Windows. Η ρύθμιση αφορά τόσο την οριζόντια απόσταση όσο και την κάθετη, δίνοντάς μας τη δυνατότητα να ρυθμίσουμε ακριβώς όποτε θέλουμε την εικόνα του desktop μας.

Παράλληλα η αλλαγή είναι γρήγορη, δεν απαιτεί επανεκκίνηση του υπολογιστή μας, έτσι μπορούμε να πειραματιστούμε αδιάκοπα, μέχρι να καταλήξουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Αξίζει να σημειώσουμε πως πριν πειράξετε την απόσταση των εικονιδίων πρέπει να κλείσετε όλα τα ανοικτά παράθυρα και να σώσετε την εργασία σας, αφού το Desktop Icon Spacing επανεκκινεί την διεργασία του Windows Explorer.

Μπορείτε να κατεβάσετε εντελώς δωρεάν το Desktop Icon Spacing από τη σελίδα του δημιουργού του, μέσω του παρακάτω συνδέσμου.

Έκδοση: 1.0
Μέγεθος: 275KB
Λειτουργικό σύστημα: Windows
Κατασκευαστής: Win Tools
Πηγή: wintools.info
Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram