Δωρεάν Προσφορές: Τι άλλαξε και...«μπρος στα κάλλη τι είν ο πόνος»

Δωρεάν προσφορές: Αλλαγές στις ενημερώσεις των άρθρων

Επειδή είμαι λιγάκι ψυχαναγκαστικός και δεν θέλω να βλέπω άρθρα που δεν ισχύουν στο site μας, είπαμε να κάνουμε ένα ξεσκαρτάρισμα στη στήλη των προσφορών του site μας, ώστε να υπάρχουν μόνο οι ενεργές και όχι αυτές που έληξαν.

Αν δεν καταλάβατε, σε αυτή τη στήλη παρουσιάζουμε προσφορές σε παιχνίδια, εφαρμογές και οτιδήποτε άλλο βρίσκουμε στο διαδίκτυο, τα οποία διατίθενται δωρεάν για περιορισμένο χρονικό διάστημα και όταν λήγουν είναι πρακτικά άχρηστες. 

Βέβαια, οι μηχανές αναζήτησης, ίσως να μην βλέπουν με καλό μάτι τη διαγραφή άρθρων που κάνει ένα site, και μάλιστα αυτή τη φορά διαγράψαμε πάνω από 350 άρθρα, με αποτέλεσμα να τρώμε «πέναλτι» και να μας χαντακώνει στις αναζητήσεις. Εμάς όμως μας ενδιαφέρει πρωτίστως η δική σας εύκολη αναζήτηση και μετά όλα τα άλλα. «Μπρος στα κάλλη τι είν ο πόνος»,  που έλεγε και η γιαγιά μου.

Έτσι, αποφασίσαμε σε κάθε άρθρο προσφορών, όταν πχ γίνεται προσφορά σε παιχνίδια από την Epic Games, να γράφουμε πάνω στο ίδιο άρθρο όταν θα έρθει η νέα προσφορά από την εταιρία. Ίσως συναντήσετε κάποιες καθυστερήσεις στις ενημερώσεις, αλλά να είστε σίγουροι πως αυτές δεν θα είναι μεγάλες. 

Γενικά, οτιδήποτε διαβάζετε στο site είναι διαχρονικό και προσπαθούμε (όσο μπορούμε) να το κρατάμε καθαρό από «σκουπίδια» που τρώνε το χρόνο σας!

Δείτε εδώ τις προσφορές και βάλτε τες στα αγαπημένα: Δωρεάν Προσφορές 


Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram