Fuelly - Κατάγραψε την κατανάλωση καυσίμου του οχήματός σου και εξοικονόμησε χρήματα

εξοικονόμηση χρημάτων αυτοκίνητο καύσιμα


Αν είσαι οργανωτικός και θέλεις να έχεις πάντα σε τάξη οτιδήποτε αφορά την καθημερινότητα και τις δραστηριότητές σου, τότε το Fuelly σίγουρα θα σου φανεί χρήσιμο. Το Fuelly είναι μία δωρεάν και εξαιρετικά εύκολη στη χρήση δωρεάν πλατφόρμα, για όσους θέλουν να μάθουν σχετικά με την κατανάλωση καυσίμων του οχήματός τους, είτε αυτό είναι μοτοσυκλέτα, είτε αυτοκίνητο.

Επιλέγοντας το όχημα και εισάγοντας τις πληροφορίες μετά από κάθε ανεφοδιασμό, έχεις τη δυνατότητα να παρακολουθείς στενά την κατανάλωση καυσίμων. Με αυτό τον τρόπο έχεις πλήρη εικόνα των εξόδων που πραγματοποιείς μέσα σε ένα χρονικό διάστημα, ώστε να προσαρμόσεις την οδήγησή σου με στόχο τη λιγότερη δυνατή σπατάλη καυσίμου.

Κάτι εξίσου ενδιαφέρον, είναι το γεγονός πως μπορείς να βρεις στοιχεία για το όχημά σου από τα σχόλια και τις πληροφορίες άλλων χρηστών, ώστε να αποκτήσεις μία πιο καθαρή και καλύτερη εικόνα για την αποδοτικότητά του. Επίσης, μπορείς και συ να βοηθήσεις άλλους χρήστες μέσω των δικών σου αναφορών. Έτσι, είναι ευκολότερος ο εντοπισμός κάποιας βλάβης στο όχημά σου, ενώ είναι και εύκολο να δεις αν ή οδήγησή σου είναι σπάταλη ή οικονομική.
 
Πριν αρχίσεις να καταχωρείς τα στοιχεία σου, καλό θα ήταν να αλλάξεις τις μονάδες μέτρησης της εφαρμογής σε χιλιόμετρα και λίτρα. Τέλος, η εισαγωγή των στοιχείων μετά από κάθε ανεφοδιασμό μπορεί να γίνει είτε μέσω της ιστοσελίδας, είτε μέσω των αντίστοιχων εφαρμογών για Android και iOS.
 

Επισκέψου την ιστοσελίδα: www.fuelly.com

Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram