Google Chrome: Ελάφρυνε τον υπολογιστή σου, χρησιμοποιώντας τη Reading list

Reading list: Διάβασε αργότερα σελίδες στο Google Chrome


Εκπληκτική νέα λειτουργία από το αγαπημένο μας Google Chrome, προστέθηκε πρόσφατα, και είναι το κουμπί Reading list που ενσωματώθηκε στον browser στη πάνω δεξιά πλευρά, εκεί πιθανόν που έχεις τα bookmarks σου. 

Πως λειτουργεί

Έχεις καμιά εικοσαριά ανοικτές σελίδες και δεν προλαβαίνεις να τις διαβάσεις ή απλά θέλεις να ελαφρύνεις λίγο τον υπολογιστή σου επειδή δεν έχεις πολλή μνήμη RAM και σέρνεται. Απλά, πατάς το αστεράκι που υπάρχει στη μπάρα διευθύνσεων και σου εμφανίζει δύο επιλογές. Η πρώτη είναι να το κάνεις bookmarked, δηλαδή να το βάλεις ως σελιδοδείκτη και η άλλη να το προσθέσεις στη Reading list, δηλαδή να το διαβάσεις αργότερα. Απλά, όμορφα και ωραία. 

Φυσικά, στη Reading list εμφανίζονται μόνο τα links των σελίδων που έβαλες, οπότε έχουμε δημιουργήσει μια ωραία και νοικοκυρεμένη λίστα και επιπλέον έχουμε ελαφρύνει τον υπολογιστή από τις πολλές ανοικτές καρτέλες! Καλό ε?


Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram