Happy Color - Ένα απίθανο δωρεάν παιχνίδι ζωγραφικής με εκατομμύρια λήψεις

εφαρμογή ζωγραφικής για android smartphone και iphone

Το Happy Color είναι η πιο δημοφιλής εφαρμογή ζωγραφικής για smartphone και tablet. Πριν περάσουμε στην ίδια την εφαρμογή αξίζει να αναφερθούμε στην ίδια την εταιρία πίσω από αυτό, την X Flow, που έχει έδρα στη Κύπρο και γνωρίζει τεράστια επιτυχία. Το Happy Color έχει περισσότερους από 20 εκατομμύρια χρήστες κάθε μήνα και λήψεις που πλησιάζουν τα 200 εκατομμύρια.

Στο Happy Color θα βρείτε πάνω από 6000 εικόνες οι οποίες είναι έτοιμες να χρωματιστούν από εσάς. Κάποιες από αυτές είναι σχεδιασμένες στο χέρι από καλλιτέχνες, άλλες είναι σχέδια από διάσημους χαρακτήρες και καρτούν, ενώ ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχουν και τα σχέδια που προέρχονται από υλικό της Marvel και της Disney.

Οι εικόνες μέσα στην εφαρμογή χωρίζονται σε κατηγορίες όπως Ζώα, Τοποθεσίες, Χόμπι, Λουλούδια, Άνθρωποι, Μωσαϊκά, Τέχνη, Φαντασία και πολλά ακόμη. Ο καθένας μπορεί να βρει την εικόνα που τον εμπνέει και έπειτα να χαλαρώσει χρωματίζοντάς την.

Μπορείτε να κατεβάσετε εντελώς δωρεάν το Happy Color για Android ή iOS συσκευές μέσα από την σελίδα του στο Google Play Store και στο App Store, αντίστοιχα.

Έκδοση: Διαφέρει ανάλογα τη συσκευή
Μέγεθος: Διαφέρει ανάλογα τη συσκευή
Λειτουργικό σύστημα: Android, iOS
Κατασκευαστής: X flow
Πηγή: x-flow.app
Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram