HypeAuditor - Μάθε το engagement, τα έσοδα και πολλά ακόμη για influencers και YouTubers

πληροφορίες για λογαριασμούς instagram, tik tok youtube


Πώς θα σας φαινόταν να μπορούσατε να ελέγχετε την αποδοτικότητα των δικών σας, αλλά και άλλων Social λογαριασμών σε πλατφόρμες όπως το Instagram, το YouTube και το TikTok; Το HypeAuditor σάς δίνει τη δυνατότητα να το πετύχετε και να πάρετε μια γεύση από στατιστικά στοιχεία και πληροφορίες για τους λογαριασμούς που σας ενδιαφέρουν.

Η διαδικασία είναι κάτι παραπάνω από απλή. Αυτό που χρειάζεται να κάνετε για να χρησιμοποιήσετε το HypeAuditor είναι να πληκτρολογήσετε το εκάστοτε προφίλ στην κατάλληλη καρτέλα (π.χ. Instagram Money Calculator, Instagram Engagement Calculator, YouTube Channel Quality Checker, κ.ά.) να τσεκάρετε το πλαίσιο “I’m not a robot” και να πατήσετε το Enter. Έτσι, το site θα εμφανίσει τα στοιχεία που ζητήσατε για το συγκεκριμένο προφίλ.

Ανάμεσα στα στοιχεία που μπορείτε να μάθετε για ένα προφίλ είναι το Engagement, δηλαδή κατά πόσο οι ακόλουθοι αλληλεπιδρούν με τις αναρτήσεις. Ενδιαφέρον παρουσιάζει και το Money Calculator, αν και τα νούμερα που εμφανίζει -μάλλον- αφορούν την αγορά των ΗΠΑ. Τέλος, το Quality Checker κάνει ένα γενικότερο έλεγχο ποιότητας στο κανάλι ή τον λογαριασμό που εισάγατε.

Οφείλουμε να σημειώσουμε πως το HypeAuditor εμφανίζει στοιχεία για λογαριασμούς στο Instagram με πάνω από 1.000 ακολούθους, ενώ και στη πλατφόρμα του YouTube δυσκολεύεται να εντοπίσει "μικρά" κανάλια, τουλάχιστον στη χώρα μας.

Όλα τα παραπάνω εργαλεία μπορούν να χρησιμοποιηθούν εντελώς δωρεάν.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: hypeauditor.com/free-tools

Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram