[Προσφορά]: Δωρεάν το γνωστό πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνας για mac Pixelmator Pro 2

get pixelmator pro 2 for free mac os

Μία ξεχωριστή προσφορά έχουμε αυτή τη φορά, αφού πέρα από το ότι έχουμε δωρεάν πρόγραμμα και όχι παιχνίδι, αυτό αφορά τους κατόχους macOS. Ναι έχουμε και αναγνώστες με υπολογιστές της Apple!

Ας περάσουμε όμως στη προσφορά. Μία γερμανική ιστοσελίδα χαρίζει για λίγες ημέρες το επί πληρωμή πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνας Pixelmator Pro 2. Πρόκειται για ένα πρόγραμμα που μπορεί να λειτουργήσει ως εναλλακτική του Photoshop για απλούς χρήστες, καλύπτοντας τις ανάγκες ενός μέσου χρήστη.

Η διαδικασία για να κάνουμε δικό μας το Pixelmator είναι απλή όμως επειδή η σελίδα είναι στα Γερμανικά, θα σας καθοδηγήσουμε βήμα-βήμα.

Αρχικά κάνετε κλικ στον σύνδεσμο: Pixelmator Pro 2 Δωρεάν


  

Αφού εισέλθουμε στην ιστοσελίδα θα κατέβουμε αρκετά μέχρι το σημείο που μας ζητάει να εισάγουμε το email μας και να τικάρουμε τα δύο σχετικά πεδία.


 Έπειτα θα πατήσουμε το μπλε κουμπί και θα μας αποσταλεί μέσω mail ένας σύνδεσμος.


Πατώντας το πράσινο πλήκτρο οδηγούμαστε σε μία νέα σελίδα που μας ζητάει να εισάγουμε επώνυμο και όνομα. Τα στοιχεία δεν χρειάζεται να είναι τα πραγματικά μας.
 


Μόλις ολοκληρώσουμε, ο σύνδεσμος για την λήψη του Pixelmator Pro 2 θα εμφανιστεί!

Συντάκτης του άρθρου: Dwrean Team

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram