Project CARS GO - Νέο δωρεάν παιχνίδι αγώνων για smartphone με υπέροχα γραφικά

δωρεάν παιχνίδι με αυτοκίνητα και αγώνες για smartphone

Η σειρά Project CARS δεν είναι άγνωστή στους φίλους των παιχνιδιών αγώνων με αυτοκίνητα. Το Project CARS GO είναι το τελευταίο παιχνίδι της σειράς, το οποίο όμως διαφέρει από τα υπόλοιπα για δύο κύριους λόγους:

Αρχικά είναι το πρώτο παιχνίδι της σειράς που κυκλοφορεί για φορητές συσκευές. Αυτό σημαίνει πως όλη η εμπειρία των αγώνων, τα γρήγορα αυτοκίνητά και οι πραγματικές πίστες μεταφέρονται στα χέρια του παίκτη. 
Και ο δεύτερος λόγος είναι πως το GO διατίθεται εντελώς δωρεάν, παρά την δουλειά που έχει γίνει σε αυτό.

Ο τεχνικός τομέας του τίτλου είναι άρτιος και εντυπωσιακός, με τις λεπτομέρειες στα αυτοκίνητα και στα περιβάλλοντα να μην θυμίζουν παιχνίδι για smartphone. Παράλληλα, έχει αναπτυχθεί ένα νέο μοντέλο χειρισμού, το οποίο υπόσχεται ευκολότερο χειρισμό με οθόνες αφής, χρησιμοποιώντας τα "taps" της οθόνης για διάφορες λειτουργίες.

Μπορείτε να κατεβάσετε το Project CARS GO εντελώς δωρεάν για συσκευές με λειτουργικό σύστημα iOS και Android, μέσα από το App Store και το Google Play Store, αντίστοιχα!

Έκδοση: Διαφέρει ανάλογα το λειτουργικό
Μέγεθος: Διαφέρει ανάλογα το λειτουργικό
Λειτουργικό σύστημα: Android, iOS
Κατασκευαστής:Gamevil
Πηγή: projectcarsgo.gamevil.com
Συντάκτης του άρθρου: Dwrean Team


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram