Πως να συνδέσεις το PS4 με τηλεόραση και WiFi

Σύνδεση PS4 με τηλεόραση και ίντερνετ
Μπορεί για κάποιους να είναι κάτι πολύ εύκολο αλλά η αλήθεια είναι πως «δεν το χουν» όλοι με την τεχνολογία. Σήμερα θα δούμε πώς μπορείς να συνδέσεις την παιχνιδοκονσόλα του Playstation 4 με την τηλεόρασή σου. Αρκεί η τηλεόραση να δέχεται HDMI καλώδιο, και εφόσον δεν έχεις τηλεόραση που αγοράστηκε πριν 20 χρόνια, σίγουρα θα υπάρχει υποδοχή για HDMI. 

Φυσικά, θα πρέπει να έχεις και σύνδεση στο διαδίκτυο για να μπορέσεις να συνδέσεις το PS4 στο WiFi του σπιτιού σου. Αν το καλώδιο Ethernet φτάνει έως την κονσόλα, είναι πιο εύκολα τα πράγματα και σου προτείνω αυτή τη σύνδεση για να πετύχεις τη μέγιστη δυνατή ταχύτητα. Αυτός ο οδηγός, αφορά όσους συνδέονται με WiFi. 

Τα πράγματα είναι απλά και γίνονται απλούστερα αφού ο Πάνος από το Retropolis Greece, ανέβασε ένα επεξηγηματικό ολιγόλεπτο βίντεο που μας δείχνει τη διαδικασία σύνδεσης. Απολαύστε το βίντεο: 



Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram