Queen: Rock Tour - Παίξε τα διάσημα κομμάτια των Queen μαζί τους στη σκηνή

παιχνίδι σαν guitar hero για κινητά

Το Queen Rock Tour είναι το επίσημο παιχνίδι της δημοφιλούς μπάντας. Πρόκειται για ένα rythm game, στα πρότυπα των πασίγνωστων Guitar Hero και Rock Band, διαθέσιμο για smartphone και tablet.

Ο παίκτης ανεβαίνει στη σκηνή και μπορεί να παίξει τα γνωστά τραγούδια του θρυλικού συγκροτήματος. Επικά riffs, δυνατά solo με drums, θα ζωντανέψουν μπροστά σας σκηνές από ιστορικές συναυλίες της ροκ μπάντας.

Όπως γίνεται και στα γνωστά παιχνίδια του είδους, ο παίκτης πρέπει να πατάει τα κατάλληλα tiles τη σωστή χρονική στιγμή. Με αυτό το τρόπο, τα τραγούδια θα συνεχίζουν να παίζουν στο σωστό ρυθμό και θα συγκεντρώνονται ολοένα και περισσότεροι πόντοι. Ταυτόχρονα στη σκηνή θα βλέπετε όλα τα μέλη του συγκροτήματος σαν καρτούν, με εντυπωσιακό animation. Τέλος, προχωρώντας στο παιχνίδι θα ξεκλειδώσετε ιστορικές φωτογραφίες από το επίσημο αρχείο των Queen.

Μπορείτε να κατεβάσετε το Queen Rock Tour δωρεάν από το Google Play Store και το App Store, σε συσκευές με Android και iOS αντίστοιχα. Για να ξεκλειδώσετε το πλήρες περιεχόμενό και όλα τα διαθέσιμα τραγούδια, του θα χρειαστεί να αγοράσετε την επί πληρωμή έκδοσή του.

Έκδοση: Διαφέρει ανάλογα τη συσκευή
Μέγεθος: Διαφέρει ανάλογα τη συσκευή
Λειτουργικό σύστημα: Android, iOS
Κατασκευαστής: Universal Music Group
Πηγή: Google Play Store, App Store
Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram