Rainy Mood - Φέρε τη βροχή στο σπίτι σου για απόλυτη χαλάρωση

 
ιστοσελίδα που παίζει ήχους βροχής

Το Rainy Mood είναι το No1 site για όσους αγαπούν τις φθινοπωρινές και χειμερινές μέρες, το κλίμα που αυτές δημιουργούν με τους ήχους της βροχής και των κεραυνών που τις χαρακτηρίζουν. Δεν είναι λίγοι εξάλλου που ηρεμούν στο άκουσμα παρόμοιων ήχων.

Αφού επισκεφθείς την σελίδα του Rainy Mood θα διαπιστώσεις πως το μόνο που έχεις να κάνεις είναι μία κίνηση. Να πατήσεις το Play ώστε να ξεκινήσει να παίζει ο ήχος της βροχής και όλων αυτών που φέρνει μαζί της. Μπορείς να ρυθμίσεις και την ένταση μέσω της σελίδας, ώστε να μην χρειαστεί να το κάνεις από τις ρυθμίσεις ήχου υπολογιστή σου, επηρεάζοντας τρίτα προγράμματα. Η ιστοσελίδα είναι πολύ απλή με ένα όμορφο αλλά βροχερό, βέβαια, φόντο.

Το Rainy Mood θα σε βοηθήσει να χαλαρώσεις μετά από μία κουραστική μέρα στη δουλειά, πίνοντας ένα ζεστό καφέ, να κοιμηθείς εύκολα, να διαβάσεις ένα βιβλίο ή ακόμη και να κάνεις κάποια εργασία, παρέα με τη βροχή.

Τέλος, για όσους προτιμούν, υπάρχουν οι αντίστοιχες επίσημες εφαρμογές για Android και iOS!

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: rainymood.com

Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram