Social Fixer - Κάνε καλύτερο το Facebook προσθέτοντας απίθανες λειτουργίες

ενοχλητικό facebook αλλαγή

Βαρέθηκες τα μικροπροβλήματα του Facebook και σε κούρασαν οι συνεχόμενες αλλαγές; Θεωρείς πως η κατάσταση του κοινωνικού δικτύου ολοένα και χειροτερεύει; Τότε το Social Fixer έχει φτιαχτεί ακριβώς για εσένα.

Πρόκειται για ένα πρόσθετο που αναπτύχθηκε πολλά χρόνια πριν, μπήκε στον πάγο λόγω των μεγάλων αλλαγών, ωστόσο πλέον επέστρεψε πλήρως λειτουργικό. Το Social Fixer εγκαθίσταται στον browser μας και μας παρέχει πολλά εργαλεία για να βελτιώσουμε την εμφάνιση και την λειτουργικότητα του Facebook.

Για παράδειγμα, μπορούμε να δημιουργήσουμε ισχυρά φίλτρα ώστε να αποκρύψουμε δημοσιεύσεις από συγκεκριμένες σελίδες ή άτομα, ή ακόμη και δημοσιεύσεις που περιλαμβάνουν συγκεκριμένα keywords. Αντίθετα μπορούμε να επιλέξουμε keywords που μας ενδιαφέρουν και να δημιουργήσουμε καρτέλες παρακολούθησής τους.

Ταυτόχρονα υπάρχει η δυνατότητα να αποκρύψουμε και αναρτήσεις διαφημίσεων, κάτι που ακόμη και οι ισχυροί addblockers δεν καταφέρνουν. Πέρα από αυτό, μπορούμε να τικάρουμε επιλέξουμε ως διαβασμένα τα post και να μην τα ξαναβλέπουμε.

Οι λειτουργίες δεν σταματούν εδώ, αφού υπάρχουν διάφορες άλλες μικρό-επεμβάσεις που απογειώνουν την εμπειρία χρήσης της υπηρεσίας. Εμφάνιση κρυφών tag σε φωτογραφίες, αντικατάσταση όλων των «Δημοσιεύτηκε Χ ώρες πριν» με πραγματικές ώρες δημοσίευσης, απόκρυψη ενοχλητικών στοιχείων της σελίδας, προεπιλογή της εμφάνισης των πιο πρόσφατων δημοσιεύσεων και πολλές ακόμη δυνατότητες.

Το Social Fixer διατίθεται εντελώς δωρεάν και είναι συμβατό με τους περισσότερους σύγχρονους browser. Ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο η σελίδα του θα αναγνωρίσει το πρόγραμμα που χρησιμοποιείτε και θα σας μεταφέρει στην κατάλληλη έκδοση του Social Fixer!


Έκδοση: Διαφέρει ανάλογα τον browser
Μέγεθος: Διαφέρει ανάλογα τον browser
Λειτουργικό σύστημα: Browser Extension
Κατασκευαστής: Matt Kruse
Πηγή: socialfixer.com
Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram