Stepwise - Αυτοματοποιήστε εύκολα διαδικασίες στον υπολογιστή σας

εργαλείο αυτοματοποίησης εργασιών για windows

Ο καθένας μπορεί να αυτοματοποιήσει. Αυτό είναι το κύριο μήνυμα του Stepwise, ενός εργαλείου αυτοματοποίησης διαδικασιών για Windows.

Για να στηρίξει το μήνυμά του, το Stepwise πρέπει να είναι εύκολο στη χρήση και η αλήθεια είναι πως αυτό συμβαίνει και στη πράξη. Ο καθένας μέσα σε λίγα λεπτά μπορεί να δημιουργήσει τις δικές του ρουτίνες, χωρίς να γνωρίζει προγραμματισμό. Το περιβάλλον χρήσης του Stepwise είναι ιδιαίτερα απλό και καλαίσθητο, αλλά ταυτόχρονα προσφέρει πολλά εργαλεία στον χρήστη.

Τα διαθέσιμα προς τον χρήστη εργαλεία είναι αρκετά και περιλαμβάνουν τις γνωστές εντολές: run, switch, click, press, write, wait, repeat και φυσικά if. Με τα παραπάνω θα μπορέσετε να δημιουργήστε διάφορες ρουτίνες που θα διευκολύνουν τη καθημερινότητά σας. Σίγουρα αρκετοί σύντομα θα ψάξουν για το κάτι παραπάνω με πιο περίπλοκες δυνατότητες, όμως ο στόχος του Stepwise είναι να σας βάλει στη διαδικασία της αυτοματοποίησης, ακόμη και αν είστε απλός χρήστης. Μέσα στην ιστοσελίδα θα βρείτε αναλυτικά tutorials που εξηγούν πως μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το κάθε εργαλείο.

Μπορείτε να κατεβάσετε το Stepwise εντελώς δωρεάν μέσα από την ιστοσελίδα του. Εκεί θα βρείτε διαθέσιμη και την portable έκδοσή του.

Έκδοση:  1.06
Μέγεθος: 54.9MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows
Κατασκευαστής: Stepwise!
Πηγή: hellostepwise.com
Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram