Tune Find - Βρες ποιο μουσικό κομμάτι ακούγεται σε κάθε ταινία και επεισόδιο σειράς

ποιο τραγούδι παίζει σε κάθε σκηνή



Πόσες φορές έχεις ακούσει ένα τραγούδι σε μία σκηνή ταινίας ή σειράς, ακόμη και σε κάποιο video game που έπαιξες, και θέλησες να μάθεις ποιο είναι; Είναι κάτι που συμβαίνει πολύ συχνά σε όλους μας.

Τη λύση σε αυτό το θέμα έρχεται να μας δώσει το Tune Find. Μια ενδιαφέρουσα ιστοσελίδα με μουσικά κομμάτια από ταινίες, επεισόδια αγαπημένων μας σειρών και ηλεκτρονικά παιχνίδια, καταχωρημένα και χωρισμένα σε κατηγορίες. Μπορείς να βρεις τα τραγούδια μέσω των μεγάλων κατηγοριών που υπάρχουν στο Tune Find (TV Shows, Movies, Games), ώστε να είναι πιο εύκολη η αναζήτηση. Να σημειωθεί πως όσον αφορά στις σειρές, είναι χωρισμένες ανά επεισόδιο, κάτι που είναι ιδιαίτερα λειτουργικό και χρήσιμο.

Επιπλέον, κάτω από κάθε κομμάτι, θα βρεις τα εξής εικονίδια: Amazon, Apple Music, Spotify και YouTube. Πατώντας πάνω σε αυτά, μπορείς να οδηγηθείς απευθείας στο τραγούδι, σε όποια υπηρεσία από αυτές επιθυμείς.

Τέλος, το Tune Find διαθέτει και μία καρτέλα με τα πιο δημοφιλή τραγούδια αυτή τη στιγμή, αλλά και το δικό του blog με άρθρα σχετικά με τη μουσική.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: tunefind.com

Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram