VideoShow - θα κολλήσεις άσχημα με αυτή τη δωρεάν εφαρμογή επεξεργασίας βίντεο για smartphone

δωρεάν εφαρμογή επεξεργασίας βίντεο για κινητά


Το VideoShow θεωρείται μία από τις καλύτερες εφαρμογές επεξεργασίας βίντεο για Android και iOS συσκευές. Η εφαρμογή μετράει εκατομμύρια λήψεις και ευχαριστημένους χρήστες και όπως θα δούμε, όχι άδικα!

Το γραφικό του περιβάλλον είναι φιλικό προς τον χρήστη, επιτρέποντας ακόμη και σε αρχάριους να νιώσουν άνετα και να διαμορφώσουν τα βίντεο όπως τα φαντάζονται. Φυσικά, υποστηρίζονται όλες οι κύριες λειτουργίες, όπως ένωση βίντεο, κόψιμο, προσθήκη μουσικής και κειμένου. 
 
Παράλληλα το Videoshow έχει διάφορα έτοιμα εφέ τα οποία μπορούμε να προσαρμόσουμε στα βίντεό μας και να τα μετατρέψουμε γρήγορα, δίνοντάς τα χαρακτήρα. Λειτουργίες όπως το θόλωμα του background, το πιξέλιασμα συγκεκριμένων σημείων, η αλλαγή της ταχύτητας των βίντεο  και η αναστροφή τους, είναι και αυτές διαθέσιμες. Τέλος, με το Videoshow μπορούμε να αλλάξουμε τις αναλογίες ενός βίντεο ή να το συμπιέσουμε για να μειώσουμε το μέγεθός του.

 Οι δυνατότητες της εφαρμογής είναι αμέτρητες  ενώ η ευκολία χρήσης του Videoshow είναι ο λόγος που γνωρίζει αυτή τη τεράστια επιτυχία. Μπορείτε να το εγκαταστήσετε εντελώς δωρεάν στο smartphone ή το tablet σας μέσω των παρακάτω συνδέσμων.

Έκδοση: Διαφέρει ανάλογα το λειτουργικό    
Μέγεθος: Διαφέρει ανάλογα το λειτουργικό
Λειτουργικό σύστημα: Android, iOS
Κατασκευαστής: Shanghai Enjoy Information Technology Co.
Πηγή: App Store, Google Play Store
Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram