Wombo - Δημιουργήστε lip sync βίντεο χρησιμοποιώντας μία απίθανη εφαρμογή

δωρεάν εφαρμογή για δημιουργία αστείων βίντεο


Αν πιστεύετε πως το μόνο που μπορείτε να κάνετε με μία selfie είναι να της προσθέσετε μερικά φίλτρα ή να πειράξετε τα χρώματά της, κάνετε λάθος! Μπορείτε να προχωρήσετε τη φαντασία και τη δημιουργικότητά σας ένα βήμα παραπέρα χρησιμοποιώντας απλά ένα app! Και αυτό είναι το Wombo!

Το Wombo είναι μία δωρεάν εφαρμογή που μπορείτε να τη βρείτε στο Play Store και στο App Store, για συσκευές με λειτουργικό Android ή iOS αντίστοιχα. Πρόκειται για μία εφαρμογή που σας δίνει τη δυνατότητα να κάνετε lip sync, χρησιμοποιώντας απλά μία φωτογραφία. Εσείς απλά θα τραβήξετε μία φωτογραφία σας, μία selfie δηλαδή, ή θα εισάγετε μία από τη συλλογή των φωτογραφιών σας.Έπειτα, θα επιλέξετε το τραγούδι με το οποίο θέλετε να την επενδύσετε και θα πατήσετε το πράσινο κουμπί ώστε να γίνει η επεξεργασία. 
Το Wombo θα φτιάξει ένα διασκεδαστικό βίντεο με τη selfie που διαλέξατε. Το πρόσωπο στη φωτογραφία θα εμφανίζεται σαν να "τραγουδάει" το τραγούδι που επιλέξατε. Έπειτα μπορείτε  να μοιραστείτε το βίντεο με τους φίλους ή τους ακόλουθούς σας. Η ΑΙ στα καλύτερά της! 

Έκδοση: Διαφέρει ανάλογα τη συσκευή
Μέγεθος: Διαφέρει ανάλογα τη συσκευή
Λειτουργικό σύστημα: Android, iOS
Κατασκευαστής: Wombo Studios
Πηγή: wombo.ai
Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram