Εύκολη διαχείριση των Youtube καναλιών στα οποία είσαι συνδρομητής

Εύκολη διαχείριση Youtube καναλιών

Όπως μαθαίνουμε από τη ζωή, πολλά πράγματα είναι μπροστά στα μάτια μας και τα αγνοούμε. 
Κυριάκος Οικονομίδης - 2021 μ.Χ

Πέρα από τη πλάκα, το παραπάνω είναι πέρα για πέρα αληθινό, και ένα παράδειγμα είναι η διαχείριση των καναλιών στο Youtube. Αν και δεν θα σου δείξω κάποια τρίτη υπηρεσία ή εφαρμογή, το ίδιο το Youtube διαθέτει μια κρυμμένη ρύθμιση για να βλέπουμε τα κανάλια που είμαστε εγγεγραμμένοι και να τα διαχειριζόμαστε εύκολα και πολύ γρήγορα. 

Αρχικά, ακολούθησε αυτό τον σύνδεσμο: https://www.youtube.com/feed/channels όπου θα βρεθείς στον Youtube λογαριασμό σου και στα κανάλια που είσαι συνδρομητής. Τι, δεν το έχεις ξαναδεί έτσι; 13 χρόνια που έχω Youtube,  πρώτη φορά το βλέπω.

Με λίγα λόγια, από εδώ μπορούμε να δούμε άμεσα όλα τα κανάλια που είμαστε συνδρομητές, να κάνουμε απεγγραφή σε όσα πλέον δεν θέλουμε να έχουμε συνδρομή, να διαχειριστούμε το «καμπανάκι» επιλέγοντας τα κανάλια που μας ενδιαφέρουν να έρχεται ειδοποίηση όταν ανεβαίνει νέο υλικό και να δούμε πόσα βίντεο έχουν ανέβει μέχρι εκείνη τη στιγμή στα αγαπημένα μας κανάλια. Το τελευταίο, δεν μπορείς να το δεις από άλλο σημείο του Youtube. 

Μπορεί μερικοί να το γνωρίζετε ήδη αλλά είπαμε, εδώ, σε αυτό το site, καταθέτουμε τις δικές μας εμπειρίες και γνώσεις, όσο εύκολες κι αν φαίνονται σε κάποιους.  


Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram