Δωρεάν μαθήματα Αρχαίων Ελληνικών στο Youtube

Δωρεάν μαθήματα Αρχαίων Ελληνικών


Μετά από λαϊκή απαίτηση των αναγνωστών μας στο Facebook, ψάξαμε και βρήκαμε δύο εξαιρετικά ελληνικά κανάλια στο Youtube με δωρεάν μαθήματα Αρχαίων Ελληνικών
Ναι, υπάρχουν και αυτά στο Youtube και η αλήθεια είναι πως δεν δυσκολευτήκαμε να τα βρούμε. Μπορεί να φανώ κουραστικός αλλά να ξέρεις, στο διαδίκτυο μπορείς να βρεις τα πάντα αρκεί να ξέρεις πως να ψάχνεις. Βέβαια, εμείς ψάχνουμε κυρίως ελληνικό περιεχόμενο, για να ικανοποιήσουμε αυτούς που δεν τα πάνε καλά με την αγγλική, αλλά στη παγκόσμια ιντερνετική κοινότητα, μπορείς να βρεις πράγματα και θέματα που δεν φανταζόσουν ότι υπάρχουν. 

Πάμε στα δικά μας τώρα και την εκμάθηση των αρχαίων ελληνικών μέσω βίντεο στο Youtube. Ξεχωρίσαμε το κανάλι με όνομα «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΩΓΗ» όπου μεταξύ άλλων, υπάρχει μια τεράστια σειρά με 144 εκτεταμένα μαθήματα στα αρχαία ελληνικά με τις εξαιρετικές και μεταδοτικές καθηγήτριες Ευμορφία Καπόλου και  Αγγελική Κομποχόλη. 


Το δεύτερο κανάλι είναι από την «ESTIA TV» όπου υπάρχει μια σειρά από 21 πολύωρα βίντεο-μαθήματα αρχαίων ελληνικών από την φιλόλογο Βιβή Μήτρου. Λίγο που την παρακολούθησα, διαθέτει εξίσου μεταδοτικότητα, ευχάριστο και άρτιο λόγο. 


Μια εκπληκτική ευκαιρία για όλους τους ενήλικες και μη, να μάθετε αρχαία ελληνικά από την άνεση του σπιτιού σας και φυσικά με τη βοήθεια της τεχνολογίας. Τα βίντεο θα είναι για πάντα εκεί ώστε να ανατρέξετε οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας και να μελετήσετε τα αρχαία ελληνικά στους δικούς σας ρυθμούς. 

Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram