FitOn - Η απόλυτη πλατφόρμα για δωρεάν γυμναστική (ενδυνάμωση, απώλεια βάρους κ.α.)

απώλεια βάρους, ενδυνάμωση, πιλάτες, εφαρμογή

To Google Play Store και το App Store είναι γεμάτα με εφαρμογές που έχουν προγράμματα γυμναστικής. Δυστυχώς τις περισσότερες φορές λίγες μόνο ασκήσεις είναι δωρεάν και για να έχουμε πρόσβαση στις υπόλοιπες χρειάζεται να πληρώσουμε.

Το FitOn είναι αυτή τη στιγμή μία γρήγορα αναπτυσσόμενη πλατφόρμα με ασκήσεις γυμναστικής με πραγματικά αμέτρητο δωρεάν υλικό. Περισσότερα από 5 εκατομμύρια μέλη το εμπιστεύονται και το χρησιμοποιούν για να παραμένουν σε φόρμα, να χάσουν βάρος, να δυναμώσουν τους μύες τους, να μειώσουν το άγχος ή να επιτύχουν τους προσωπικούς τους στόχους.

Τα προγράμματα που θα βρείτε στο FitOn είναι δημιουργημένα από γνωστούς personal trainers, ενώ στα επεξηγηματικά βίντεο για τις ασκήσεις θα συναντήσουμε και διάσημους. Με το FitOn μπορούμε να γυμναστούμε οπουδήποτε, οποτεδήποτε, χωρίς να είναι απαραίτητος κανένας εξοπλισμός. Τέλος, υπάρχουν προγράμματα, ειδικά φτιαγμένα για όσους έχουν λίγο χρόνο να εξασκηθούν.

Πέρα από την ιστοσελίδα του, πρόσβαση στο FitOn μπορούμε να έχουμε μέσα από τις εφαρμογές του για Android και iOS, ή μέσα από το κανάλι του στο YouTube.

Έκδοση: Διαφέρει ανάλογα τη συσκευή
Μέγεθος: Διαφέρει ανάλογα τη συσκευή
Λειτουργικό σύστημα: Android, iOS
Κατασκευαστής: FitOn Inc.
Πηγή: fitonapp.com
Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης



Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram