Hattrick - Το δωρεάν online μάνατζερ παιχνίδι ποδοσφαίρου

παιχνίδι manager για υπολογιστή δωράν


Πριν αρκετά χρόνια, πριν ακόμη έρθει το διαδικτυακό multiplayer στις κονσόλες μας, υπήρχε μία κατηγορία παιχνιδιών που έκανε θραύση. Τα online παιχνίδια manager ήταν στο απόγειό τους.

To Hattrick είναι ένα από τα πιο γνωστά παιχνίδια του είδους που μάλιστα επιβιώνει μέχρι και σήμερα, μετά από 23 ολόκληρα χρόνια. Πρόκειται για ένα online παιχνίδι ποδοσφαίρου στο οποίο γινόμαστε ιδιοκτήτες και προπονητές της δικής μας ποδοσφαιρικής ομάδας.

Εμείς αναλαμβάνουμε να αναπτύξουμε την ομάδα μας, χτίζοντας την από το μηδέν και διαχειρίζοντάς τη να φτάσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε. Υπάρχει κανονικά ελληνικό πρωτάθλημα, με κατηγορίες, ελληνική εθνική ομάδα και μεγάλοι ελληνικοί σύλλογοι με χρόνια επιτυχιών στις πλάτες τους. Με σωστή προπόνηση και διαχείριση των παικτών, κατάλληλες μεταγραφές και πρόγραμμα ακαδημιών καλούμαστε να ξεπεράσουμε τους ανταγωνιστές μας και να ανέβουμε κατηγορία. Πέρα από το εθνικό πρωτάθλημα, οργανώνονται εθνικά κύπελλα, αλλά και ευρωπαϊκά. 
 
Οι αγώνες διεξάγονται σε πραγματικό χρόνο και μπορούμε να συνομιλήσουμε κατά τη διάρκειά τους με τον αντίπαλο manager! Ωστόσο, η παρουσία μας σε αυτούς δεν είναι απαραίτητη, αφού η ομάδα θα παίξει με τις οδηγίες που της είχαμε δώσει.
 
To καλύτερο με το Hattrick είναι πως ο χρόνος που ξοδεύουμε σε αυτό δεν είναι απαραίτητα μεγάλος, ενώ δεν χρειάζεται να συνδεόμαστε κάθε ημέρα για να συλλέγουμε μπόνους. Η σύνδεση μπορεί να γίνει από υπολογιστή, είτε μέσω της αντίστοιχης εφαρμογής για Android ή iOS.

Περισσότερες πληροφορίες για τους κανόνες και το ίδιο το παιχνίδι θα βρείτε στην ιστοσελίδα του και στο φόρουμ που αρκετοί  Έλληνες και μη χρήστες είναι πρόθυμοι να μας βοηθήσουν.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: hattrick.org

Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram